Myslím, že s niečím podobným budete mať mnohí skúsenosť...
Nesadla som si veľmi s mojou triedou. S nikým nemám konflikty, ani nič proti nikomu nemám, ale na to, že sú mojimi spolužiakmi už 4 roky (čiže za normálnych okolností by sme už maturo
prečítala som len do polovice.. ďalej sa mi nechce.. ale,, som na tom podobne.. na stužkovej som nebola, o dva mesiace možno už 3/4 ľudí z triedy neuvidím a absolútne mi nebudú chýbať.. mám záujem sa stretávať možno s max. 3 ľuďmi z tej triedy..
ja som na stuzkovej nebol, ale pravda je taka, ze som to mal lahsie, lebo sme nesli viaceri. dovodom bolo, ze sme to povazovali (a ten nazor mam stale), ze je to blbost a vyvalit tolko prachov za jeden trapny vecer je hrozna vec
ale ten prestup podla mna je tiez blbost, vidno, ze to, ze si @etelnair -a predstavujem, ako cestuje MHDckou, nie je len taka nahodne vzniknuta uchylka, ale proste sme si sudeni
stuzkova je velka vec, prvy vecer, prvy krat krasne saty uces nechty make up..vsetko..si tam s partnerom, so spoluziakmi, rodicmi a profesormi.. je to fakt jeden z najvacsich vecerov, ktory za to fakt stoji. pokial sa so spoluziakmi nehadate nebijete, chod! nemas co stratit.. fakt ti vravim, nesed doma, budes to lutovat..a ako povedala spoluziacka, stuzkova je prvy "ples".. nechapem preco okolo toho robite take halo, ze tam nechcete chodit.. je to predsa take krasne a vsetko okolo toho, je to vas vecer, je to cele o tebe..boze az mi je smutno za tou mojou lebo to bola jedna z najkrajsich noci, ake som zazila, a to mi ver, ze som bola akruat pohadana s par spoluziakmi, a tiez som nechcela ist..
my tiez nie sme nejaky bohvieaky kolektiv...tiež som nebola na stužkovej prave kvôli kolektivu...reakcia ostatnych bola rozna - niektori ma presviedčali, inym to bolo jedno a samozrejme boli aj taki, ktori tam silou mocou chceli všetkych a nadavali na mna za mojich chrbtom...ved do oka ti malokto ma odvahu niečo povedať...a ako to nakoniec dopadlo? po stuzkovej mi vela ludi povedalo, ze som urobila velmi dobre, ze som na stuzkovu nešla... takze, moja skromna rada tebe by znela, aby si nešla..nechceš tam ist a tych penazi by bola škoda
stuzkova je super mala by si ist, mozno prave na stuzkovej zmenis nazor na svojich spoluziakov.ja by som si stuzkovu mozno aj zopakoval a dozvuky boli tiez super.
stretavky sa nam nedari organizovat kedze kzdy sme inde na vyske...
ja som do kolektívu mojej triedy vôbec nepatril a nikdy sa to už nezmení, ale aj tak som išiel na stužkovú. No, bolo to pekné. Celkom sranda. Pár ľuďom som mohol povedať čo som už dlho chcel lebo boli kompletne na šrot... stálo to za to? nie. Radšej by som tie peniaze mal teraz v ruke, ale tak to nešlo
Stužkova je hlavne pre rodičov NAsa trieda je lepsí kolektív jak sme boli na Zs stretavky zo zš neriešim by som tma musle polku spolužiakov ujebať asi..
ja som bola, ale keby sa to dalo vrátiť určite by som nešla.. nesadla som si až tak s kolektívom a v podstate som tam išla len kvôli tomu, lebo nemal kto moderovať (ach) bolo mi nanič z toho ako sa tam každý na seba usmieval ako keby boli najlepší kamoši a pritom si jeden druhému hádzali nože do chrbta...
rob čo ti napovie srdce, rozhodne tam nechoď len preto aby si niekomu spravila tým radosť....
stužkovu za velku vec povazuju dievčatka, ktore sa priam trasu nedočkavosťou, aby sa uz predviedli v krasnych šatočkach, s tip - top nechtami, učesom, make-upom, kabelkou, s uzasnym partnerom a bohviecim ešte presne ako pisala @acvd43xa7w ...lenže stužková podla mna nie je o tom... je o kolektive, o triede ako celku, o tych ludoch, ze sa spolu zabavia, stravia nejaky čas, budu proste spolu... a ked je ten kolektiv nič moc, tak prečo vyhadzovať tolko penazi za par hodin? a ešte aby sa nútila ist tam? nezmysel...rob ako to citiš
Ja len viem, že až bude stretko po piatich rokoch (ak vôbec bude), tak ja ostávam doma
A ten prestup, to sa myslí len o triedu vedľa? Každopádne podľa mňa je to zlý nápad. Stres z matúr a ešte si zvykať na nový kolektív, kde sú všetci už zohraní...
@pubertslatinocelny to ma nenapadlo, kedze ja milujem kazdu zabavu s ludmi ale zas, ak aj ma rada plesy a tak, a neist tam len kvoli tomu, ze nema extra skvele vztahy so spoluziakmi, je blbost..pokial sa fakt nevrazdia pohladmi.. a inak tie peniaze, neviem ako ona, ale ja kebyze ich nedam tam, ich dam do oblecenie/alkoholu..peniaze boli su a budu
Podľa mňa na prestúpene už je neskoro, hlavne pre tú maturitu. Ak ti vyhovujú učitelia tak to jednoducho pretrp. Ak sú zlí aj učitelia, tak kľudne prestúp(zlí=nesedíš si s nimi)
A ohľadom stužkovej....Sama uváž, či vôbec chceš ísť na stužkovú, aj keby to bolo s inými ľuďmi...
@acvd43xa7w Ale ty si mala asi so svojou triedou dobré vzťahy, však? (Aspoň s niekým také fakt dobré). Myslím počas celej SŠ, nie že si práve bola pohádaná. Ja nie som pohádaná, ja som už dlhodobo demotivovaná.
OK, máš pravdu, môžem sa tam rozprávať s rodičmi, frajerom, tými "aspoň kamarátkami", ale pochybujem, že sa zrazu budem zabávať so spolužiakmi ako kolektív... Chýba tam vzťah, ktorý sa nikdy nevypestoval...Je to o NÁS všetkých, nie len o mne. Ako sa budeme k sebe chovať, tak sa aj budeme cítiť. Ukáže sa mi to tam ešte asi miliónkrát silnejšie, že si s nimi nerozumiem, že niet o čom. Ich cieľom je riadne sa naliať, mojím zatancovať si, pokecať o niečom zmysluplnom, mať pekný večer, zasmiať sa na niečom spoločnom...Ale také sa podarí len málokedy a tom som teda veľmi veľmi vysmiata osoba! Ale nemám rada keď človek podupáva dôstojnosť iného len aby povedal niečo, čo rozosmeje. A takto to u nás často funguje! Proste my sa nesmejeme na tom istom, nemáme rovnaké záujmy, predstavy o programe, o hudbe... Naozaj pochybujem, že sa na stužkovej budem cítiť kvôli nim. Ak, tak skôr kvôli rodičom a priateľovi... Ale to môžeme urobiť rodinnú oslavu v honosnom "stužkovom" štýle a bude to rovnaké. Make-up, šaty, tanec...
Ja som ešte v polovici prvého ročníka prestúpila. Na predošlej škole som si rozumela s každým, strašne mi to ešte stále chýba a ani neviem, ako som si mohla za polroka tak oblubiť ludí..no to je jedno. Ako som prestúpila, prvé dni som strašne plakala, bolo mi z tých ľudí na vracanie. A neviem či je to tým, ale dodnes tých ľudí v triede nemám rada. Vychádzam s nimi dobre, ale že by som ich mala rada? To nie. Bavíme sa, rozprávame, srandujeme ale sú pre mňa takí "iní". Nemáme spoločné témy. Takže myslím si, že vo štvrtom ročníku budem mať podobné zmýšľanie
@sinsofdestiny no, moj vztah so spoluziakmi-6 rokov sme sa nenavideli, jeden rok bol uplne dokonaly, a tento maturitny je kazdy mesiac iny..bud je to super, alebo sme pohadani a ako vravim, tyzden pred stuzkovou som sa s nimi pohadala.. a tak som tiez nechcela ist..
nuz, urob ako chces, ale vies, aby si to potom nelutovala.. ak ti ide moc o tie peniaze, a fakt sa na to necitis, nechod.. ak si mozes dovolit len tak hodit tam tie peniaze, urob to, chod tam, a ak sa ti nebude pacit, odides.. a je to len jeden vecer vies..ktory uz viac krat nebudes mat sancu zazit..aby si to fakt potom nelutovala..aj ked viem, su to ludia, s ktorymi si nerozumies, ale tak musis sa snazit, a urcite ich tam je aspon zopar.. ako chces no
no my sme stužkovu ako trieda nemali... lebo sme boli sprosti a nedokazali sa zhodnuť... nemali sme ani len tie blbe oznamka.. ale keď som videla kamoškinu stužkovu, tak ma to dosť mrzelo že sme boli taki blbi a nedokazali sme si nič zorganizovať.. na tvojom mieste by som tam šla a ten jeden večer nejako prežila.. koniec koncov každy sa ten večer bude tváriť že ma všetkych rad a že mu budete neskutočne chybať keď odmaturujete.. takže ti to môžebyť jedno.. ideš tam hlavne koli sebe a aby si si ty ten večer užila... a keď už nič, tak aspoň tie šaty a frizuru.. no rozhodni sa ako chceš.. možno budeš lutovať že si nič nemala, a možno ti to bude jedno..
tiež som to celé nedočítala, no mala som podobnú triedu na gympli..a potom som prestúpila inam.. na obchod a podnikanie a na tú stužkovú nezabudnem a keby sa dalo, tak ju opakujem kazdy tyzden!
Takže; presne toto isté sa ma práve nedávno týkalo. Nemala som chuť nikomu nič vysvetľovať obšírnym, úprimným ale taktným spôsobom, tak som skrátka povedala, že nejdem z finančných dôvodov a že zas za toľko mi to nestojí, aby som tie peniaze obetovala. Viem, že poďakovanie učiteľom a rodičom a celková slušnosť a tak, že to proste nie je iba o mne alebo o kolektíve a blablabla.. ale načo? Komu chcem, vyjadrím tú vďaku ešte v závere roku URČITE, a omnoho osobnejšie. Mama vravela, že jej to nevadí, otec býva ďaleko - tomu bolo jedno. Síce som cítila, že to mamu tesne pred posledným termínom platby začalo trochu trápiť, aj sa ma snažila presviedčať, ale to už neznamenalo nič. Ničí vzťah ku mne sa nijako nezmenil - pravdupovediac myslím, že to každý aj čakal, ja som sa vyjadrila už dávno takto a moje rozhodnutie sa nezmenilo . Nad stretávkami nechávam otvorený otáznik - uvidíme, či sa to ku mne vôbec donesie, keďže na FB nie som a to pochybujem, že by si niekto dával tú námahu zháňať jednotlivcov iným spôsobom už v dnešnej dobe, keď "sú všetci na webe".
@flussica poďakovanie učiteľom a rodičom a celková slušnosť?????? toto snad ani nemozes mysliet vazne.. samozrejme ze existuju triedy ktore su normalne alebo prinajmensom jednotne a ich stuzkova je naozaj to co by mala byt stuzkova ale v nasom pripade slovo stuzkova vyjadrovalu veeeeeeelku ozran party v gala za ktoru sa platili nekrestanske prachy a cele to nemalo abslotne ziaden hlbsi zmysel... som stastna ze som tam nesla a je mi jedno co si ti ozrani o tom myslia...samozrejme zalezi to od triedy aka bude stuzkova
@foxinka Myslim to vazne, nakolko som hovorila o prvotnej a prapovodnej pointe stuzkovej slavnosti ako takej, ktora bola zalozena prave na TOMTO . Nemusime (ani Ty, ani ja) pojednavat o faktoch, ktore sa nam javia, ako vyznam slova v našo-triednom ponati. Predsudky su jedna vec, ktoru som nemala v plane vytahovat .
napíšem v skratke : nechcelo sa mi tam ísť , tiež v kolektíve mám len pár dobrých kamarátov ... nakoniec som šiel a bolo to super , a spomínať budem ešte dlho
... rozhodnúť sa budeš musieť sama , s tým ti asi moc nepomôžeme ...len ty vieš ako to je v skutočnosti ,,tam u vás ,,
ja mám tiež v triede pár ľudí, s ktorýmí si dokážem fayn pokecať..nie som až tak prehnane spoločenská..ale tak..nemám s nikým problém..len si nemáme čo povedať..a tiež som mala chvíľky..že nejdem na stužkovú a že to kašlem..ale išla som..i keď sa trieda rozhádala pre blbé kvety..no to je na dlho..ale neľutujem to..bolo úplne fantasticky
neprestupuj. to už sa ti neoplatí. chodíš do tej školy ako do školy, nie ako za kamarátmi. možno je to tak lepšie, možno sa aspoň viac naučíš. a na stuhu nechoď, keď nechceš. a keď sa na teba za to nahnevajú, zmení sa tým niečo? veď ti na nich nezáleží, tak prečo by si sa mala kvôli ním pretvarovať? a "obetovať"?
@sinsofdestiny podla mna mas blby den(obdobie) a moc uvazujes
kazdopadne ani ja nemam nejake mega vztahy so spoluziakmi. mimo skolu sa stretavam asi tak s jedinym. ale preboha... spoluziaci su proste partaci na furt! ked s niekym prezijes stvrtku bezneho dna cele 4 roky, tak to nejaku stopu a vztah zanecha.
a na stuzkovej som bol a bolo dobre. siel by som znova(ak ma uz konecne vyhodia, tak mozno aj zazijem .
Moc to prezivas..... ked ides na koncert s kamoskou tak tam vsetkych ostatnych poznas ? Ked ides do kina s frajerom tak tam vsetkych ostatnych poznas ?
Ber to ako spolocensku akciu a hotovo. Chod a zabav sa.
nechce sa mi to čítať ale...na stužkovú choď určite..mne to síce nič okrem otlakov na nohách nedalo ale tak je to volačo čo už nezažiješ...ja som ale po polnoci hneď zdrhla lebo došli babám frajeri a už sa venovali len im tak som sa nudila...nechcela by som mať znova stužkovú
cudujem sa ze tak vela ludi ti radi aby si nesla, stuzkova bola panizmus a je jedno ako si na tom so spoluziakmi, ak ich vyslovene nenadivis... je to fajna udalost. ale je to na tebe.
pre niektorych je to udalost super, pre inych fakt zbytocna strata penazi.. ja som tam nikdy nechcela ist, nakoniec som sla s mojim priatelom, ktoreho som velmi lubila, potom sme sa rozisli, hadaj , ake mam na stuzkovu spomienky? ale co ja viem.. ak sa ti tam nechce ist, nechod.. ked si to spocitas, vyhodis okolo 300-400 eur za nieco, kde nechces byt.. choré.. naco tolko davame na jeden vecer?
ja sa bavim v triede s kazdym ale neviem si predstavit stuzkovu s nimi, takze na nasu stuzkovu sa prihlasili 4 takze ziadna nebude a podla mna je to trapny komunisticky prezitok kde sa kazdy len ozere, takze o to ani zaujem nemam
ja mam stuzkovu o dva roky a uz od prvaku som tam nechcela ist, ale moja maminka ma prehovara. to sa cudujem, lebo ona nikdy taka nebola, nechala taketo rozhodnutia na mna, ale strasne chce, aby som tam isla, aj ked si myslim, ze tie peniaze(ktore platime uz od prvaku) su zbytocne a ze to bude nuda...asi som sa s nou o tom mala porozpravat skor..ale tak co uz, so spoluziakmi budem co najmenej
Niekto asi čakal viac, ako dostal. Vlažné vzťahy, pche, kým si nejdete vyškriabať oči ste lepší priemer. Na stužkovú by som, byť tebou šiel. Keby si tých ľudí nemala rada, tak to je iná pesnička. Ale že si nepadáte do náručia nie je dôvod vypustiť stužkovú. To je ako veľký vystrčený prostredník všetkým tým ľuďom.
A z finančného hľadiska- však ti to cálujú rodičia, a tie peniaze by si aj tak nedostala na "voľné minutie", ni?
tiež som aj z tohto dôvodu zamýšľala sa nad tým ísť neísť? ako nebolo zle ale nezopakovala by som si to ako väčšina spolužiakov..ešte že som tam mala svojho priateľa takto som to prežila s úsmevom na tvári a aj sa trošičku zabavila bol strašne zlatý..a vydržali sme spolu aj tie maďarské pesničky, ktoré sme nepoznali..
@lenkaska1 poznam svojich spoluziakov dost dobre na to aby som vedela ako to tam asi vyzeralo... este k tomu sa nikto z toho neradoval lebo davaja spoluziaci sa tam pobili a riesi sa to sudne a dalsia baba bola taka opita si zlomila nos tak ze krvacala asi 2 hodiny a nevedeli to zastavit. aj keby sa tieto udalosti nestali bola by to stale leb jedna velka ozran party v podani mojich spoluziakov a nic viacej... vobec nic ziadna slavnost nic ved nemali ani program tak co viac dodat... za toto by som mala vyhodit prachy??? ako keby sa nemohli opit aj za menej penazi...
Pokiaľ to nie je také, že sa úplne nenávidíte tak choď. Aspoň na tú oficiálnu časť, trošku si zatancuj a choď domov. Stužková je len raz v živote a veľa to znamená aj pre Tvojich rodičov, aj keď Ti to nedajú najavo.
Na výške na nich zabudneš, nebudeš sa musieť s nimi ani stretávať ani nič, chápeš. No mohli by Ti na tých pár posledných mesiacov po Tvojej neprítomnosti dosť znepríjemniť život a ďalší stres pred maturami isto nepotrebuješ
@foxinka Tak sa s istou castou triedy porozpravas prv, nez nebude vediet, ci si jedna Alca, alebo ste dve a potom sa mozes dalej venovat tym triezvejsim, co budu viditelni este nad urovnou stola .
citim to velmi rovnako ako ty ... ja mam uz stuzkovu za sebou ... my sme mali spojene dve triedy a kvoli tomu nesiel jeden spoluziak ... lebo neznasa tu druhu triedu ... triedna mu dohovarala polroka, vkuse do neho nekto hucal ale aj tak nesel ... ja si tez nemam co povedat s mojimi spoluziakmi, som vdacna ze za mesiac je uz po vsetkom ... ale moji rodicia sa napytali ci tam chcem ist alebo nie ... tak som sla a bola som v celku prekvapena ... beriem, ze fotograf, DJ, kameraman boli nahovno, ale co sa tyka kolektivu, v celku to uslo ... aj ucitelia sa odviazali, co bolo priam neuveritelna .... a vtedy sa bavil naozaj kazdy s kazdym a s pribudajucimi promile v kvri to bola stale viaca viac super
@foxinka@flussica lol ja som pochopila ako to fluss myslela xD no viete co ja som rada, ze som bola na vychode vtedy, pila kakaoko pozerala na horiaci ohnik v krbe a hrala žolika. Mamina sa ma opytala ci ma to mrzi, ze nie som tam a ked som sa nad tym zamyslela tak vobec nie. uvedomila som si, ze dane okolnosti ktore mi nedovolili ist mi nakoniec aj vyhovovali, ved aj tak kazdy bol znechuteny s tej stuzkovej a ja som mala celkom prijemne prazdniny za sebou. C:
nie, seď tu za compom doma ako všetci tí nespoločenskí maniaci! choď, a buď rada, že ste aspoň taký kolektív, ktorý si tú stužkovú dokázal zorganizovať, lebo my na ňu nemáme ani cent, vôbec netušíme kde bude a pritom sa na to skladá poväčšine od prvého... :/ tiež mám čudný vzťah so spolužiakmi, niekedy super, inokedy si skáčeme do vlasov... ale problém či ísť alebo nie, mať nebudem, keďže zrejme ani nebude :/
Za tu mastnú sumu peniazi co som za to dal, lutujem... Radsej tie peniaze vyhodit na nejaku dovolenku ako na jeden vecer onicom. Aj ked som sa tam velmi nenudil, ale opijat sa mozem aj lacnejsie. Dokonca som este nevidel ani DVD stuzkovej, nelaka ma to...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
95 komentov
je to pičovina
tiež som nebol, neľutujem. naopak som hrdý
A spolužiakom? Poviem pravdu
stretavky sa nam nedari organizovat kedze kzdy sme inde na vyske...
Podľa mňa spravíš chybu ak tam nepôjdeš.
rob čo ti napovie srdce, rozhodne tam nechoď len preto aby si niekomu spravila tým radosť....
A ten prestup, to sa myslí len o triedu vedľa? Každopádne podľa mňa je to zlý nápad. Stres z matúr a ešte si zvykať na nový kolektív, kde sú všetci už zohraní...
akoze neberiem ti to s tym plesom, ale zase podla mna je plno ludi, ktori maju nejake plesy uplne v riti...pre takych je to cisto plytvanie peniazmi.
A ohľadom stužkovej....Sama uváž, či vôbec chceš ísť na stužkovú, aj keby to bolo s inými ľuďmi...
OK, máš pravdu, môžem sa tam rozprávať s rodičmi, frajerom, tými "aspoň kamarátkami", ale pochybujem, že sa zrazu budem zabávať so spolužiakmi ako kolektív... Chýba tam vzťah, ktorý sa nikdy nevypestoval...Je to o NÁS všetkých, nie len o mne. Ako sa budeme k sebe chovať, tak sa aj budeme cítiť. Ukáže sa mi to tam ešte asi miliónkrát silnejšie, že si s nimi nerozumiem, že niet o čom. Ich cieľom je riadne sa naliať, mojím zatancovať si, pokecať o niečom zmysluplnom, mať pekný večer, zasmiať sa na niečom spoločnom...Ale také sa podarí len málokedy a tom som teda veľmi veľmi vysmiata osoba! Ale nemám rada keď človek podupáva dôstojnosť iného len aby povedal niečo, čo rozosmeje. A takto to u nás často funguje! Proste my sa nesmejeme na tom istom, nemáme rovnaké záujmy, predstavy o programe, o hudbe... Naozaj pochybujem, že sa na stužkovej budem cítiť kvôli nim. Ak, tak skôr kvôli rodičom a priateľovi... Ale to môžeme urobiť rodinnú oslavu v honosnom "stužkovom" štýle a bude to rovnaké. Make-up, šaty, tanec...
nuz, urob ako chces, ale vies, aby si to potom nelutovala.. ak ti ide moc o tie peniaze, a fakt sa na to necitis, nechod.. ak si mozes dovolit len tak hodit tam tie peniaze, urob to, chod tam, a ak sa ti nebude pacit, odides.. a je to len jeden vecer vies..ktory uz viac krat nebudes mat sancu zazit..aby si to fakt potom nelutovala..aj ked viem, su to ludia, s ktorymi si nerozumies, ale tak musis sa snazit, a urcite ich tam je aspon zopar.. ako chces no
... rozhodnúť sa budeš musieť sama , s tým ti asi moc nepomôžeme ...len ty vieš ako to je v skutočnosti ,,tam u vás ,,
alebo choď na stuhu s nejakou inou triedou
kazdopadne ani ja nemam nejake mega vztahy so spoluziakmi. mimo skolu sa stretavam asi tak s jedinym. ale preboha... spoluziaci su proste partaci na furt! ked s niekym prezijes stvrtku bezneho dna cele 4 roky, tak to nejaku stopu a vztah zanecha.
a na stuzkovej som bol a bolo dobre. siel by som znova(ak ma uz konecne vyhodia, tak mozno aj zazijem .
Ber to ako spolocensku akciu a hotovo. Chod a zabav sa.
Riesis kraviny.
spravis picovinu ak tam nepojdes..je to jeden z vecerov ktory uz nikdy v zivote nezazijes...
ten kto tam nebol a nelutuje to, tak nelutuje len preto ze nevie o co prisiel...
Bola som za divnú a snažili sa ma presvedčiť a bla bla bla. Pritom tam 98% bolo totálne u riti, či tam som alebo nie Neľutujem, že som nebola.
A z finančného hľadiska- však ti to cálujú rodičia, a tie peniaze by si aj tak nedostala na "voľné minutie", ni?
Na výške na nich zabudneš, nebudeš sa musieť s nimi ani stretávať ani nič, chápeš. No mohli by Ti na tých pár posledných mesiacov po Tvojej neprítomnosti dosť znepríjemniť život a ďalší stres pred maturami isto nepotrebuješ
PS: A som zvedava, cim Ti teraz Lenkaska1 bude oponovat po Tvojom /ako by ktosi povedal/ FASCINUJUCOM komentari .
» www.birdz.sk/webka/takzvany/...
AD očakávania a prekvapenia - neľutujem nič ja som to vydržal a rodičia sa pobavili.
AD stretávky - tie neriešim - nemám kamarátov (v pravom slova zmysle) a neľutujem to, ja som do školy kôli kamarátom nešiel...