Tentro rok som maturoval a idem ďalej na VŠ. Počul som že mám ísť na urad práce a do zdravotnej poistovne a dať im tam kopiu maturitneho vysvedčenia a potvrdenie o navšteve VŠ, že to kvôli rodinným prídavkom a aby bolo za mna platené ZP. Musí sa tam ísť l
netreba, VS to za teba nahlasi, ze si student. nahlasovat by si to musel jedine vtedy, ak by si mal prestavku medzi SS a VS... teraz nemusis nic vybavovat
@tralalibang podla mna hej..ale to sa pytaj u seba na skole, resp. na urade..viem len ako je to so slovenskymi skolami, ale predpokladam, ze by to tiez takto malo byt..
@corrinne netreba ani nikde nic nosit, tieto veci nahlasuje skola, ale pre istotu je lepsie informovat zdravotku, ze pokracujes v studiu, nech ti zbytocne neposielaju upomienky.
@tommyhot tak ja som musela nosiť každoročne, no dúfam, že tento rok to bude už naposledy...a mne zas do zdravotnej som nemusela nič nosiť... takže by som povedala že závisi od univerzity a od zdravotnej aku mas
@corrinne tak v tom pripade univerzita svoju povinnost presuva na studentov.. mozno aj protizakonne, ale to si nie som isty a nechce sa mi to dohladat, idem na pivo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov