Isli by ste na mojom mieste na vš, ak mam dost problem s ucenim kvoli psychickym problemom na ktore sa liecim, a myslim si ze ju asi nedam? Je to podla vas strata casu, alebo to predsa skusit? Alebo cakat ze sa situacia zlepsi a ist az potom?
Ak tam ides dopredu s tym, ze mas pocit, ze to nedas, tak to je cele zle. Ked tam pojdes s tym, ze ides studovat nieco, co ta fakt bavi a chces tam ist a urobis vsetko pre to, aby si to dal, tak by to slo.
Poznam vela psychicky...roznych ludi co su na vs a davaju to, ale "mam pocit ze to aj tak nedam" je proste prvy krok k neuspechu... Ak to fakt chces, tak si povedz, ze to das, a chod do toho.
Ja som to mala podobne. Dala som sa najskôr dokopy a ide mi všetko oveľa ľahšie. Človek potom urobí aj iné rozhodnutia, viac si verí, ako keď je v depkách. Na tvojom mieste by som sa najskôr uzdravila a až potom riešila výzvy budúcnosti.
Chceš byť štastný, tak rob to, čo chceš ty a nepýtaj sa na to ľudí. Nikto tvoju situáciu nepozná lepšie ako ty. Škola ťa nespasí, je to len jeden blok skladačky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Poznam vela psychicky...roznych ludi co su na vs a davaju to, ale "mam pocit ze to aj tak nedam" je proste prvy krok k neuspechu... Ak to fakt chces, tak si povedz, ze to das, a chod do toho.