kamoška študovala v trnave a že vraj mala dosť problém nájsť si prácu...teraz robí v jednom detskom domove s malými černochmi, čo utiekli z afriky...vraj je to dosť ťažká práca, ale má ju veľmi rada
@indifferentgirl aj ja som chcela ísť študovať psychológiu.. a keď to človeka baví-zaujíma-chce sa tomu v živote venovať, myslím si, že by sa to dokázal naučiť.. ja by som napríklad takú ekonomickú asi v živote nezvládla a nikdy by som tam nešla, lebo ma to ani nebaví ..
@sasi2680 tak hej, je to individualne, ale zas aj ta ekonomia aj proste vsetko ostatne mi tak pekne do seba zapada, ci uz je to podobne, alebo to ma nejaku logiku alebo proste tam o nieco ide, na zaklade coho sa to lahko naucis, ale v tomto? tam vidim len nazvy, ktore su strasne odveci, tazke na zapamatanie, pletie sa to a tak
Ale skutocna psychologia je vo vyskume, nie v poradenstve.... preto chcem byt vyskumnik (len to si ziada mrte vela studovania) a to uz aj na Slovensku uplatnenie ma. (neratajuc medzinarodnu spolupracu)
podla mna sa psychologia oplati hoci by si ju po skole nerobila ale minimalne ti dava jednu velku vyhodu oproti ostatnym nezainteresovanym len neviem ci to stoji za to ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ale skutocna psychologia je vo vyskume, nie v poradenstve.... preto chcem byt vyskumnik (len to si ziada mrte vela studovania) a to uz aj na Slovensku uplatnenie ma. (neratajuc medzinarodnu spolupracu)
akože, neviem si ani nejak predstaviť, čo sa na takej psychológií učí,, ale proste,, (vedieť) pomáhať ľuďom by ma bavilo..