Do riti, ako to ma sere, ked mi jedna osoba pise nechutne spravy, tykajuce sa sexu. Ako je to dost nechutne a lezie mi to na nervy. Skoda, ze tu neni daco ako "zablokovat uzivatela".
ako to? je Blokovanie hovoorv hmm alebo alebo si zmen cislo nie? Alebo mi posli jeho telefonne cislo a jemu budu vypisovat take podobne spravy. Ale nie len 3 - 4 za den ale to m pride viac .
alebo je tu jedna moznost dat ho na policiu alebo ist do pozadovanej siete a vypytat si kontakt na neho. kto to je ... za poplatok asi 500Sk sa to robi. Ale policia to isti. Alebo si rob s neho srnadu no ja by som to riesil tym sposobom, to ci ty mne aj ja tebe ale v lepsom prevedeni
No ja by som mal na háku.. Mojmu bratrancovi došli dve mms, v jednej bola nejaká holá holka a v druhej bola jej máti. Eče k tomu nejaký textík.. No celkom haluzz.
to Garfield, to enternalgirl: nie ste sami...aj mne vypisoval a mozem aj jednu citovat....
"vsade klamu a ty co pises za bludy recept na lasku dobre ta priviazem o moju zeleznu postel do ritky ti vlozim analny kolik polejem ti muslu aj prsty na nohach medom a vylizem ta a potom dobre pretiahnem to je sex ako ma byt anie bludy co pises chces to tak tvrdo a zaroven nezne" .....neviem ci to mozem kopcit ale stoji to za to...jednoducho ten chlap je kus kkta...a to poriadneho...a zevraj ci viem spagat spravit a ake mam cislo nozky...
PS Harcarik8 (ci co si zac): si jeden debilny uchyl a nechaj si sproste reci pre seba...!!!
vidim ho...vidim jasne...40 rokov...stale panic...zije z mamkou....ma nudny zivot, nudnu pracu, ziadnych kamaratov....jeho jedinym svetlym bodom v tejto pozemne neprijemnej eistencii je internet, ktory mu umoznuje zmenu na sexualneho majstra a milenca tisicich chuti
zaujimave,takze si dam nanho pozor..mna zas na inom portali otravoval taky 55-tnik, zrejme komplex na druhu a kazdeho urazal...stacila ignoracia a prestal,ale uz si sa bal pomayl niekde vyjadrit ,aby ta nemal "v hube" zas
tha mne ten kktny uchil vyjebany tiez pisal.uz mi dlhsiu dobu straasne leze na nervy,vzdy hovoril o tom ze orgazmus je lepsi ked sa vyprstujem a na palcoch budem mat nejake 60 kilove zavazie,a ze ci som skusala prstovanie v snure,ake cislo nohy mam,aku dlzku noh,....no nieco strasne....
a ked som mu povedala ze mam chalana,hovoril len to ze je kkt,ze ma podvadza jedna radost..a pod.
ale stacilo zopar nadavok,a prestal...ale bohvie kedy zase zacne...
uplne najhorsie bolo, že som sa ho nemohla zbaviť. a tak som mu začala pisať, blbosti, že som z japonska, že to nie je moja foto lebo ja som v skutočnosti tučná a potom ked som už ozaj nevedela čo s nim tak som ho otravovala ja že ho milujem a nech za mnou pride do tokia aj ked som tučna ved ja som ti verila, že to mysliš vazne..
potom mi odpisal, niečo v tom zmysle, že fuj ked si tučna tak ta nechcem a predvčerom mu mi zas pisal, že mu vadi, že ho nemam v priateloch
šupácky ňouma uchylný. zabila by som ho za tie nechutnosti
Nooo ja ho stade hnedkaj vystvem neznasam takych impotentov ako je on mne nastastie nenapisal a ma obrovske stasite nechcete zalozit novu diskusiu ANTI HARCARIK
no jo to je riaden debil aj ja som mal docinenie,..teda ne osobne...pisal mojej holke a stale ju otravoval a maily jej posiela debilne,....tak som mu tez napisal...najprv slusne potom som mu ete raz slusne a potom som mu vypitchoval a nwm ci je jete pise...sa musim opytat
inak na neho aspon platí ignorácia, bo nadávky. Ale na všetkých to neplatí, mna jeden otravoval cez fon a prosila som ho, ignorovala, nadávala mu a aj tak neprestal. Aj teraz, ked si dam do fonu, to číslo čo má, v kuse sa vtiera a volá dlhé hodiny.
aduliatko - a preco mu to dvihas proste si vypni zvonenie a prestane sam nie? teda aspon u mna to tak fungovalo- tiez sa dostalo moje cislo nespravnej osobe..nastastie z 2.strany slovenska(ak by bol z tadeto tak sa teda bojim von vyjst ..) a po tyzdni-dvoch ho to bavit prestalo lebo mohol zvonit kolko chcel mne to nevadilo bo som to nepocula (aspon mi nikdy v skole cez hodiny mobil nezvonil ked boli furt zvonenia vypnute) a kamarati so mnou cez sms komunikovali zatial...
No mňa otravuje nechutnými správami už istú dobu a nebolo by odveci,keby ho niekto mazol.Alebo proste mu bloknúť IP.Lebo vždy keď s aprihlásim,všekto sa mi znehcutí po prečítaní tých správ..takže už ich ani nečítam ale rovno mažem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
alebo je tu jedna moznost dat ho na policiu alebo ist do pozadovanej siete a vypytat si kontakt na neho. kto to je ... za poplatok asi 500Sk sa to robi. Ale policia to isti. Alebo si rob s neho srnadu no ja by som to riesil tym sposobom, to ci ty mne aj ja tebe ale v lepsom prevedeni
"vsade klamu a ty co pises za bludy recept na lasku dobre ta priviazem o moju zeleznu postel do ritky ti vlozim analny kolik polejem ti muslu aj prsty na nohach medom a vylizem ta a potom dobre pretiahnem to je sex ako ma byt anie bludy co pises chces to tak tvrdo a zaroven nezne" .....neviem ci to mozem kopcit ale stoji to za to...jednoducho ten chlap je kus kkta...a to poriadneho...a zevraj ci viem spagat spravit a ake mam cislo nozky...
PS Harcarik8 (ci co si zac): si jeden debilny uchyl a nechaj si sproste reci pre seba...!!!
nechápem, jak sa vôbec takí jeblí ludia môžu pohybovať medzi normálnymi. Sak nadrzaní je byt jedna vec ale písat hentaké jeb...., druhá.
a ked som mu povedala ze mam chalana,hovoril len to ze je kkt,ze ma podvadza jedna radost..a pod.
ale stacilo zopar nadavok,a prestal...ale bohvie kedy zase zacne...
ale vsimla som si ze ma strasne vela nickov....
harcarik1,harcarik2,harcarik4,harcarik5,7 8 9...atd...
ale nech uz skape
potom mi odpisal, niečo v tom zmysle, že fuj ked si tučna tak ta nechcem a predvčerom mu mi zas pisal, že mu vadi, že ho nemam v priateloch
šupácky ňouma uchylný. zabila by som ho za tie nechutnosti
By som ho najradsej zabila, jeblý kokot!!!!
to sa s nim neda nic spravit?