bol dost zmedializovany, poznam..talianske media o nom spravne pisali, je to viac zviera ako clovek..no s trochou stastia dostane zopar rokov v base, to by ho malo trosku ukludnit...a aj tu na Slovensku je zopar "ultas", ktorym by neublizilo par rokov si odsediet s nim..
Samozrejme že ho poznám, a poznala som ho už aj pred týmto incidentom, pretože Srbsko, ich ligu a fanúšikovskú scénu sledujem už zopár rokov. Srbi zase raz dokázali že vždy dosiahnu to čo chcú. Pre mňa je on a vlastne všetci Srbi čo tam boli hrdinovia, pretože narozdiel od nás sa dokázali postaviť tomu svojmu futbalovému zväzu. Pomstu Stojkovićovi tiež v podstate chápem, pretože takáto zrada sa v Srbsku neodpúšťa a milí Vladimir hral v Zvezde, poznal Delije a mohol si domyslieť čo to vyvolá. No výtržnosti v Taliansku neboli iba kvôli prestupu odchovanca Zvezdy k najväčšiemu rivalovi. Jedným z dôvodov bol napríklad aj protest proti odvolaniu repre. trénera Radomira Antiča. Srbský futbalový zväz urobil viacero zlých rozhodnutí a veľkých hlúpostí a teraz za to platia. Toto sa možno trošku vymklo z pod kontroly, ale nie Srbom, no policajtom. Ak prídu do mesta Srbi, treba mať v pohotovosti policajtov z celej krajiny, vojstvo aj letecké sily A nie sa vyhovárať na to že ´´oni nemali informácie a nič takéto nečakali´´. Dokážem tu o tom napísať esej... Ale nebudem vás viac šokovať mojim postojom Skrátka o tom viem svoje z priamych zdrojov a podporujem Srbov aj Ivana
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
to je tá dutá hlava.
-chodí na futbal len preto, aby robil výtržnosti
-pri medzinárodnom zápase útočí na vlastných futbalistov, ktorí prestúpili z Crvenej zvezdy
-takým konaním spôsobí to, že futbalisti z jeho vlastnej krajiny budú možno vylúčení z medzinárodných súťaží
-potom sa schováva a uteká z Talianska schovaný vyzbrojený dvomi ostrými granátmi
proste múdra hlavička. vlastenec, ako sa patrí.