@madtwatterphd no nenavzberam si moc,chcela som bzt so spoluziakmi ..aby som coto toto pochytila ... nechcela som sa moc separovat a taktiez sa obavam ako to tam vyzera ale moc si nenavyberam..neviem ci poziadat aj o ine miesta na internatoch inych skol alebo ..neviem naozaj..
@denisenda je to taka malebna dedinka, ale do ba to mas na skok a spoluziaci ti mozu zavidiet je tam cisty vzduch klud a pokoj a robia tam vyborne langose . Ved vsetci milionari si stavaju vilky mimo centra.
@denisenda
ideš na fchpt? nevieš koľko je tam ešte volnych miest? mohla by si mi dat čislo na ten intrak(takisto som nedostal intrak ale pozeral som poradovnik a som tam 16., možno to niečo znamená tak dufam v to že ešte dostanem)
@dusanh ano idem..ivanka pri dunaji internat sa to vola,maš na strtanke.. neviem ake tam je čislo nevolala som tam ja som momentalne v zahraničí..a už sa tie miesta mííňaju tak čim skor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
ideš na fchpt? nevieš koľko je tam ešte volnych miest? mohla by si mi dat čislo na ten intrak(takisto som nedostal intrak ale pozeral som poradovnik a som tam 16., možno to niečo znamená tak dufam v to že ešte dostanem)