Ja uz mam skolu za sebou.Pred dvomi tyzdnami som zmaturovala a neverili by ste ako mi strasne teraz ta skola chyba.Skoda ,ze si to clovek uvedomi ked uz je neskoro...
hmmm nie aby si bola rada, ucitel na ZS si ta moze vyvolat aj keby si mala 1 same ale skuska. Ak sa citis na 3 tak na tu trojku musis zotpovedat aj keby hromy padali.
Pockaj ked prides na strednu tak ta bduu mat v pici profesori. Ak budes mat zle znamky tak ich to zaujimat nebude daju ti 5 a mas po probleme.
podľa veku si ešte asi na základke...písomka, odpoveď a diktát je nič...si počkaj na strednú alebo na vysokú...tam budeš rada, keď budeš mať iba toto...
vies ono na konci roka sa vacsinou uzatvaraju znamky a to znamena viac pisomiek viac ucenia a ked ti staci 3 tak mu povedz ze odpovedat nechces to musi akceptovat
čo ja by som dala za možnosť opraviť slovinu a ako už bolo spomínané, koniec roka je väčšinou o písomkách, my píšeme školskú z matiky v pondelok, ďalšiu písomku z chémie v utorok a tak nejako sa niesol aj tento týždeň. takže nestresuj, pár dní to vydržíš
Strašne prekvapivé písomky na konci školského roka..fak, ani som to nemohla predýchať, on musí byť asi fakt nejaký vadný, no proste, kto by to už len čakal...
akoo jednu pisomku jednu odpoved a jeden diktat???moja ja mam uz iba 5 dni skoly a pred sebou najmenej 10 pisomiek..odpovede nepocitam...je konec skolskeho roka a my sa ucime jak jebly..nechapacka tych ucitelov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ale z fyziky mam zaokruhlenu 1 omg
To ako keby som sa ja divila že musím teraz pred prázdninami robiť toľko skúšok
Pockaj ked prides na strednu tak ta bduu mat v pici profesori. Ak budes mat zle znamky tak ich to zaujimat nebude daju ti 5 a mas po probleme.
I ked uznam, ze ta nemsuel ale .... mohol
ja chodim prvy rok na gympel a pekne som padol na hubu, ze ucenie dokaze byt fakt tazke...
my sme vcera pisali pisomku zo sloviny
a zajtra z matiky!
ale to nie ucitelia, to su nejake skurvene absolventeske testy, asi sa na ministerstve skolstva nudia!
A inak, neboj, poznám 1 a pol normálnych profesorov... učiteľ, to je diagnóza... nerozčuľuj sa...