Mne to vždy pripomenie to video, kde boli dve (asi to boli) Japonky a jeden Japonec, ktorý sa strašne snažil byť sexy. A spievali jednu vetu stále dokola a striedali sa! Škodaže neviem ako sa to video volalo :´(
A k veci: Nepočúvam. A nie kvôli tomu, že sa maľujú, lebo aj Brian sa maľuje
@emptiness pre mna hudobne umenie predstavuju skladby, kde sa spaja kompozicna genialita s technicky dokonalou (+-) interpretáciou interpretaciou a tiež je plusom, ak je precítená... a nie skladby, kde sa opakuju 4 akordy dookola
@emptiness ved by sa patrilo, ked si sa pytala na nazor ale tak ako ja sa zabavim aj na punku, niekde na koncerte ked sa vypogujem.. ale ked chcem doma pocuvat hudbu, tak si pustim nieco take lepsejsie... mna jednoduche veci zas strasne nudia.. ale jak si vravela.. kazdy mame to svoje
Ja som raz mala v počítači skupinu, ktorá používala efekty hromu, vrán, zvuk dažďu a tak. Už neviem ako sa to volalo ale dalo sa to i keď neviem, či to bol zrovna rock alebo niečo drsnejšie. Nevyhľadávam tento štýl. Nespĺňa moje kritériá.
Joooj Vy lami Ale chápem vás úplne všetkých... J-Rock, a celá Japonská hudba je veľmi komplikovaná, myslím že len 30% populácie ju dokáže naozaj milovať, ale každý má svoj vlastný štýl. Ja osobne mám Japonskú hudbu rada. Je to tak zvláštne podaná a precítená hudba a je ťažké si ju zamilovať. Niekomu nevyhovuje jazyk, niekomu to že sú moc zženštilý, iným to že sú Japonci. Aj tak, poznala som super ľudí a zistila že žiť sa dá rôznym spôsobom. Ale tak chápem vás, J-Rock je J-Rock a rasizmus má v krvi každý človek.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
@enos
@sneziteraz ako pre koho ...
A k veci: Nepočúvam. A nie kvôli tomu, že sa maľujú, lebo aj Brian sa maľuje
AKFG to mozem
podla mna je super:
aj ked sa mi nepaci ta cast kde rapuje... ale podklad tam je dobry...