Takze ja a moj chalan, dost velky problem... Chodime uz spolu asi rok a pol, ale v poslednom case sa hadame... No a ja ho fakt lubim, ale dakedy sa prichytim ako rozmyslam nad rozchodom. Lenze ja ho lubim, ako je mozne, ze ma teketo veci napadaju? Lubim h
vztah je ako sinusoida,teda ak mas zaklady matematiky vies co tym myslim...raz ste hore a raz dole..proste sa treba s tym vysporiadat a vyriesit to ,ale medzi sebou...my ti nepomozeme...mozme napisat nazory,ako to bolo v nasich zivotoch,ale detaily vasho vztahu poznas len ty...a predovsetkym vy dvaja sa musite o tom vsetko porozpravat a skusit to zmenit
hm..ja si myslim ze mi thi ku tomu nepomozeme daj si otazku lubim alebo nie ale velmipravdivo kedd nie načo taky vztah kedho nechceš len sa ty traapišš!!
Ahoj ...vieš vo vzťahu to je stále tak, že raz si hore raz si dole. Predstav si keby ste sa nikdy nehádali a vždy by bolo len dobre, po čase by ťa to prestalo možno baviť. Hádka to je také oživenie toho celého a nepovedz mi, že sa ti potom udobrovanie nepáči :o)
V každom vzťahu to je tak, aj v mojom.
A záleží aj na tom, či sa medzi vami niečo stalo alebo nie-vieš čo myslím.Pa
to je normalne, vaaaz si to co maas! to vzdy pri hadkach by si sa rozchaadzala?? tak by si sa nikam nedostala...niekedy sa stane,ze su hadky...a co ... kto sa obcas nepohada...dolezite je sa udobrit a posilnit vztah,...rozyslaj nad tym takto.
Oroslav maa pravdu, aj my sa spriatelom niekedy nezhodneme a to sme spolu len 5 mesiacov aa udobrenia su potom oto krajsie.AA jasne ze ho lubis ked snim tak dlho chodiiis len si asik nanho niekedy nastavata a vtedy rozmyslasa ci ho ete lubis si myslim.
mas bomba chalana vaz si ho pokial ho mas ked ho nebudes mat potom to budes lutovat ,,,,sem tam aj nad rozchodom treba uvazovat ale len tak na oko ich postrasit vies
ja som chodila s mojim chalanom 2 roky,, bolo vsetko krasne lubili sme sa az prislo obdobie ked uz to nebolo take ako inokedy.spraval sa hnusne a tiez sme sa strasne casto hadali,, niekolkokrat sme sa o tom rozpravali a vzdy mi na otazku ci ma lubi odpovedal ze ano ale ze je tam to ale... a ze rozmysla o rozchode.ja ho lubim velmi no zistila som jednu vec.ked sme sa neustale hadali a pomaly ale isto sme sa od seba akoby vzdialovali prisla som na to ze to nema zmysel ked on si ani nieje isty ci ma lubi. a v istych situaciach som uz pochybovala aj ja.pravdaze mali sme vela kriz ale to boli take ze sem proste potrebovali oddych lebo sme boli kazdu minutu spolu.a ked sme spolu dlhsie neboli zas sme sa vratili do normalu a boli sme si este vzacnejsi.no ked to trvalo uz 3 mesiace v kuse tak uz som videla ze to nieje dobre.a mozno preto pochybujes ze ci ho lubis lebo sa hadate a ta fest nastve.a podla mna o rozchode urcite rozmyslas opravnene. ale uz ked o tom casto rozmyslas tak ja by som uz na tvojom mieste nerozmyslala ale urobila to. lebo v kuse sa hadat tak to je onicom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
V každom vzťahu to je tak, aj v mojom.
A záleží aj na tom, či sa medzi vami niečo stalo alebo nie-vieš čo myslím.Pa
ja som chodila s mojim chalanom 2 roky,, bolo vsetko krasne lubili sme sa az prislo obdobie ked uz to nebolo take ako inokedy.spraval sa hnusne a tiez sme sa strasne casto hadali,, niekolkokrat sme sa o tom rozpravali a vzdy mi na otazku ci ma lubi odpovedal ze ano ale ze je tam to ale... a ze rozmysla o rozchode.ja ho lubim velmi no zistila som jednu vec.ked sme sa neustale hadali a pomaly ale isto sme sa od seba akoby vzdialovali prisla som na to ze to nema zmysel ked on si ani nieje isty ci ma lubi. a v istych situaciach som uz pochybovala aj ja.pravdaze mali sme vela kriz ale to boli take ze sem proste potrebovali oddych lebo sme boli kazdu minutu spolu.a ked sme spolu dlhsie neboli zas sme sa vratili do normalu a boli sme si este vzacnejsi.no ked to trvalo uz 3 mesiace v kuse tak uz som videla ze to nieje dobre.a mozno preto pochybujes ze ci ho lubis lebo sa hadate a ta fest nastve.a podla mna o rozchode urcite rozmyslas opravnene. ale uz ked o tom casto rozmyslas tak ja by som uz na tvojom mieste nerozmyslala ale urobila to. lebo v kuse sa hadat tak to je onicom
Parada
Asi je to divne ze sa tesim, ale kazdy kto ma Majku (Alime) rad sa z toho tesi