Som dosť často vystresovaná. Keď som si neni niečím istá, keď nestíham, keď som na niečo zabudla, potom keď si len myslím že som zabudla, keď idem neskoro niekam, potom kvôli tomu čo mi ten niekto povie na to že som neskoro prišla a proste, som stresswoman
Myslím, že marec - jún - sú moje najstresovanejšie (zatiaľ) mesiace. Ono je to taký hnusný typ stresu, keď viete, že to určite spravíte, ale netušíte aké to je, lebo každý o tom hovorí.
Myslím si že každí z nás ktorému na niečom záleží je v strese, občas mám nervy na slovenčine máme takú profesorku ktorá rada skúša teraz pred maturitami a každý deň nám tlačia do hlavy že nezmaturujeme...alebo iné životné skúšky napríklad vodičský,vš a tak...preto treba mať aj "odstresovač" lebo bez neho by to bolo ešte horšie.
dala by som tretiu moznost, ale kedze ja nestiham nikdy a nic, tak u mna plati jednotka a spravam sa fakt desivo. @protesthero by mal dostat asi medailu za navaly mojich stresovych nalad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov