ps- vsetci majitelia pittbulov su taki..ja neviem vyzeraju tak vytreto ( taky ten Ja boh hip hipperko ).. este som nestretla nikoho normalneho, maju take bu bu bu pohlady a ide znich velky strach, lebo maju divokeho psaaa brrrr
je to pes na image, ale drsnosti nepridava (aj ked sa ich majitelia domnievaju, ze ANO)
a mopslik je jedno z najgenialnesjich telies na zemi a jedine co ma prinom napadne je absolutny mamfpicizmus
rozmyslajte o inych rasach. ja mam bullmastifa a nadmieru spokojny: kludny ,inteligentny,lahko sa vycvycil a ide z neho respekt ked som bol na internate a raz za vykend som prisiel domov tak som sa s nim hral cez plot pre svoj klud aj ked bol moj (citil som sa totiz dost nesvoj pri psoch tak som si ho zaobstaral )
PITBULL jednoznacnee wed co je zlatsie ao pitbullik.....najmilsi hafan...sama mam jedneho....a mopsa nekupujte....ani maltezaka ani civavu ani nic male....mali psi nesu dobri....rozmaznane prachowky....a mops???saq tho do domowa dochodcow tho len chrci ani chodit tho newe.....ked chces nieco vraskawe ber Shar-peja.....ale naj psi su::: itbull,Dalmatin,Shar-pei,Madarsky stavac,rotwajler,nemecky ovciak,boxer,staford,doberman........jedno z toho ber.....
PITBULL - milucke,peknucke,rodinny hawo
DALMATIN - mam doma a je tho thaqy hafanik ktoreho by som nikdy nedala....
SHAR-PEI - priatelsky
MADAR. STAVAC - energeticky psik
ROTWAJLER - mila powaha,ochranuje majitela,ma rad deti,perfect dog
N.O. - vhodny na vycvik,agility,ako milacik
BOXER - kto by odolal tomuto slintacikowi??ale ne je tho skwely pes keby som nemala doma uz tolko kuskow si ho sama kupim
STAFORD - tiez ok ale nema moc rad psow aspon co ja wiem ale hodi sa ku mladym aktivnym ludom
No neviem...je to proste na vás dvoch..čo vás po názoroch druhých? Každému sa páči niečo iné...ja mám napr. doma ratlíka a nemeckého špica...a som spokojná...No neviem podľa toho to aj závisí či bývate v dome alebo v činžáku...keby bývam v dome, tak by som určite brala nejaké veľké plemeno psa...ale ak bývate v baráku ako aj ja, tak určite menšie plemeno..aby sa aj susedia nestažovali..
PERLAMER jej problémy???? Dovi Dopo 12 ročná ehm ehm.. ,ktorá povie niečo takééto !! dobre... ja odkedy som čítala Tvoje blogy ,uplne sa zmenil moj pohlad na svet
ako clovek ktory sa nejaky ten rocik venuje vycviku psov a chodim dost casto aj po pretekoch, vidavam rozne psy..a myslim ze z tychto dvoch by som neodporucila asi ani jedneho pitbull je povaha ktorej sa treba venovat aktivne a vychovavat ho..videla som vela majitelov co si mysleli ze to zvladnu a dnes te psy nepustaju z voditok a na papuly im stale vesaju te klietky..:/ a mops sa hodi skor ku starkym na dochodku ako k mladym ludom vzhladom na svoje fyzicke vlastnosti..
Ak môžem poradiť tak niečo čo je ľahko cvičiteľné. Pitbulla zásadne nie. Kamarát má jedného a behával s ním agility. Teraz je v Anglicku a pes nemohol s ním, lebo by mu ho na hraniciach utratili.Doma ho zvláda jedine jeho otec a to tak, že ho musí mlátiť, lebo ho neposlúcha. Nevyberaj si bojové plemeno, lebo ak pôjdeš niekam na brigádu do viacerích štátov majú tieto psy zákaz. Nevyberaj si ani mopslíka, lebo to je taký nervolez a do všetkého hryzie. Ak si začiatočník mal by to byť ľahko cvičiteľný psík. Sú predsa aj normálne plemená. Takým kompromisom je nemecký ovčiak. Dobre vyzerá a dobre sa cvičí. Vydrží aj v byte, ale nesmie byť dlho sám doma. Ak máš dom a dobrý dvor kúp si írskeho vlkodava alebo dogu.Pes ti musí sadnuť, to sa nedá vyberať s takých extrémov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
Nevedia stekat a strasne chrapu... a este su aj urazlive =D
miroo de si? podporu potrebujem!
zeny mopslik!
ale ja si kupim mopslika aj keby neviem čo bolo :´(
typek: preco by si sa bal? Ako hovori jedna znama to je taka zlata potvorka vobec to nie je taky zabijak ako sa hovori
btw rotwajlera nechcete?
ved je to predsa tajny agent..to nikdo nevidel man in black? dpc..
dobinka - originalita sa nezaprie
je to pes na image, ale drsnosti nepridava (aj ked sa ich majitelia domnievaju, ze ANO)
a mopslik je jedno z najgenialnesjich telies na zemi a jedine co ma prinom napadne je absolutny mamfpicizmus
rozmyslajte o inych rasach. ja mam bullmastifa a nadmieru spokojny: kludny ,inteligentny,lahko sa vycvycil a ide z neho respekt ked som bol na internate a raz za vykend som prisiel domov tak som sa s nim hral cez plot pre svoj klud aj ked bol moj (citil som sa totiz dost nesvoj pri psoch tak som si ho zaobstaral )
PITBULL - milucke,peknucke,rodinny hawo
DALMATIN - mam doma a je tho thaqy hafanik ktoreho by som nikdy nedala....
SHAR-PEI - priatelsky
MADAR. STAVAC - energeticky psik
ROTWAJLER - mila powaha,ochranuje majitela,ma rad deti,perfect dog
N.O. - vhodny na vycvik,agility,ako milacik
BOXER - kto by odolal tomuto slintacikowi??ale ne je tho skwely pes keby som nemala doma uz tolko kuskow si ho sama kupim
STAFORD - tiez ok ale nema moc rad psow aspon co ja wiem ale hodi sa ku mladym aktivnym ludom
DOBERMAN - okrem milacika mas aj strazneho psa
V Y C E R P A V A J U C E