AKo tak uvazujem uz dlhsiu dobu...ja chcem piercing...a asi do jazyka...je to uplne uzasne..spoluziacka ho ma v jazyku...a strasne sa mi to paaci..len sa bojim ze to bude prilis boliet...alebo sa mi s tym nieco stane....tak neviem....=//
Keď si vezmeš, že ti veľkou ihlou prepichnú pomerne hrubé tkanivo, tak to bude bolieť...a opuchne ti min.na týždeň-dva jazyk a nebudeš môcť počas doby hojenia jesť nič poriadne...len jogurtiky a mixovanú stravu...
neboli to lebo usta si vyplachnes s takym prostriedkom ktory ti ho znecitlivie a potom ked to prejde uz budes mat davno jazyk prepichnuty a to rozchodis neboj vela zdaru
no ved ta spoluziacka hovorila ze to neboli....a ze 2 tyzdne musela jest len vyzivu...a nic takeho nemohla jest a ani mliecne vyrobky...no aj mne sa to paci....a preto rozmyslam..a to ece o tom nevedia nasi..takze neviem ako zareaguju...ale mne sa to veeemi paci..a taktiez aj do brucha
Do brucha to skoro nebolí...ale je to najnepríjemnejšie miesto na prepichovanie, lebo sa ti v podstate napína koža celého tela a máš pocit, že ťa zdierajú
Jakna: sak urcite pojde ku kamaratovi co byva o poschodie nizsie nech jej to prepichne Sak kua ked si idem dat piercing alebo tattoo tak pojdem do profi salona a este si aj pozrem ci maju sterilizacny pristroj atd atd V serioznom salone si pred tebou nahodi jednorazove rukavice, ak pouziva jednorazove ihly tak pred tebou ju vytiahne z obalu atd Cize infekcie jedine ak si tam nieco zanesies a preto to musis cistit + ti povedia co robit ked sa ti to zapali
Chavez...nedrzuj ...akoze moja kamoska bola za jednou holkou ze vraj to robila milonkrat a nakoniec to mala hodne blbo prepichnute a doooost dlho zapaleneee TAKZE!
preboha ludia. pozrite. zalezi od toho ako znasate bolest,. ja som mohla hned aj jest, nesuslem nic ziadne nalsedky to nema. chvilu to bolelo. kamoska si dala prepichnut jayzk dva tzydne vyzivy, teploty ale tiez prezila.. negativum ake to ma je ze vam cinka bude obijat zuby a sklovinu ze budete trosicka castejsie chodit zubarovi to je cele. a suslat ide o to ak sa s tym naucis normalne rozpravata a nebudes robit tomu piercingu ustupky nebudes suslat. s tym ze nebezpecne to nie je ak si to davas robit neikomu kto sa v tom oboru vyzna a nerobi to prvy raz.
do brucha to tiez neboli ale podla mojej poslednej skusenosti nic moc... asi este jeden do jazyka dam ako este raz do brucha..
jakna: a vraj to robila milionkrat .. to vraj je tam inak dobre. presne ako povedal chavez. ked pojdes do salona kde to robia oficialne a vies ze su profici tak sa nemas coho bat.
spominam ako aj som chcela a dala som si ,ale ja som chcela do nosa.No a dala som si sama a nelutujem to .Ked po tom tuzis preco nie ani nevahaj toko pretrpis
32: len neviem ci by si si sama aj jazyk prepichla Ale tiez mam kamosku ktora chcela piercing, tak si jeden kupila a sama si doma prepichla nos bolo a v pohodke, koniec koncov to nie je tak takze len neiktore miesta by som fakt neriskoval (ako spominany jazyk, popriapde take ze bradavky a tak
pokial ja viem tak jazyk je jediné miesto ktoré sa ti po novom piercingu nezapáli práve preto, že máš v ustach sliny...ale s tou bolestou suhlasím, každý má iný prah bolesti
mam piercing v jazyku a mna osobne to nebolelo ked mi to prepichovali, ale mna este nikdy nic naozaj nebolelo takze ja som osobitny pripad bolelo to az ked to napuchlo a chcela som jest, ale nejak mi to neslo a dolezite je dva tyzne nejest mliecne vyrobky a po kazdom jedle vyplachovat usta roztokom (joxom). ked nieco naozaj chces kasli na bolest...moj nazor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Ale pekné to ozaj je
ps: mat piercing v ustach je uzasne podla mna
ja cem do pery a do nosa...a aj bude len musim byt dobra
do brucha to tiez neboli ale podla mojej poslednej skusenosti nic moc... asi este jeden do jazyka dam ako este raz do brucha..
u nas si baby v skole na weckach prepichovali nos navzajom
No ako mne sa to teda nepaci ked uz, tak znesiem, ked ma niekto v dose prip. v pere. A jezyk no...
Ake kolko ludi tolko chuti
Moncuuurik...veru veru proste krasaaa
NEPOTREBUJEš SI ZNIčIť VšETKY ZúBKY!!! NIE, V žIADNOM PRíPADE!
NIENIENIENIENIENIENIENINEINEIE!!!!