na co by to bolo dobre? vela krajin takto funguje a maju rovnake problemy ako parlamentne demokracie..
Skor som za feudalizmus. Viem si predstavit, ze by som kupil nejake pozemky a nechal tam muklovat ludi s tym, ze by mi platili za vyuzivanie pozemkov dohodnutou castou z toho co dopestuju.
V UK majú královskú rodinu, ktorá nemá žiadnu moc what so ever, vyciciava štátnu pokladnicu, ludia ktorí zarábajú aby prežili popri tom ako zaplatia svoje účty platia královnej aby mohla ďalej žiť v bohatsve, a väčšina ludí ich nenávidí
@tunidlo každý angličan s ktorým som sa o tom rozprával nadával na královskú rodinu... určite sa nájdu aj takí ktorí majú radi královnú ale nemyslím si že ich je mnoho
konštitučná monarchia ako taká nie je zlá, podľa mňa nie je zlá ani parlamentná republika...rozdiel je podľa mňa v tom že to čo je v SR nie je demokracia ani parlamentná republika a už vôbec nie na čele s prezidentom...ale čistá oligarchia prekrytá demokraciou na čele s jedným paholkom, ktorý prikyvuje a občas zahrá na fujare, ide o to, že ak či už konštitučná monarchia alebo čokoľvek iné ak sú spravované tak ako majú byť bez korupcie a okrádačiek a teraz nemyslím také tie malé...ale také tie veľké miliardové motivácie pre pánov politikov a iných tak vtedy sa dá aby štát napredovval a mal stabilnú a dobrú ekonomiku keby sme chceli Slovensko mohlo by od 92.-hého malým Švajčiarskom, máme výhodnú polohu, šikovných ľudí, investori by sa pohrnuli,...lenže ke%d si každý potrebuje uliať aj z toho čo nemá nuž....môžme ísť tak do...(prepáčte za slovník)....mora sa okúpať ako Gréci
dobre robena diktatura je system ktory vcelku funguje, pokial sa do toho susedia neseru ... ale je tazke robit dobru diktaturu, ... ale tak vid Čína, navonok ako stat silna, kupuje pomaly svet, ale vnutri ti ludia niesu az tak happy, aj ked ich definicia stastia je ina ako nasa
neexistuje idealny model zriadenia, asi je dobre striedanie rezimov neviem ... a tak ked som hral civilizaciu, panikarili mi mesta jedno za druhym, zmenil som rezim a ustalilo sa a takto som do konca hry menil rezimy,
Ja chcem komunizmus v zmysle kazdemu podla potrieb, ale nie ten marxisticko-leninisitky pseudokomunizmus/socialzmus, co bol tu a bola to vlastne totalita.
Ponechal by som tento režim len by som sprísnil kontrolu aparátu, vyrúbil vyššie tresty a politici by sa zodpovedali občanom....jednoznačne by som zaviedol trest smrti...a stačí malý priestupok niekoho hore a hneď bude postihovaný...nie ako naše "nevyriešiteľné" kauzy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
novô?
Skor som za feudalizmus. Viem si predstavit, ze by som kupil nejake pozemky a nechal tam muklovat ludi s tym, ze by mi platili za vyuzivanie pozemkov dohodnutou castou z toho co dopestuju.
Inak, byť dedič trónu je podľa mňa dosť slabý základ na to, aby človek mohol vládnuť.
Teda, nie že by naše voľby vyberali najvhodnejšiu možnú elitu národa, ale aj tak
No, tomu, že ich väčšina ľudí nenávidí, mám problém uveriť.
Podľa tohto prieskumu akúkoľvek známku negativity ukázalo 22,4% respondentov
» survation.com/2011/07/survati...
neexistuje idealny model zriadenia, asi je dobre striedanie rezimov neviem ... a tak ked som hral civilizaciu, panikarili mi mesta jedno za druhym, zmenil som rezim a ustalilo sa a takto som do konca hry menil rezimy,