Čaute ľudia,ak sa niekto zapojí do diskusiee...bola by som happy.Ide tu o to...spoznala som naozaj super chalana...a myslím,že sa mu aj celkom páčim...urobila som všetky možné prvé aj druhé kroky..no neviem čo ďalueeej... už som sa s ním aj rozprávala...a
noo na 100% som si není istá,asi na na 50%...,ale...ja sa s kamaratstovm zmierim...az ked bude iste..,ze ma nechce...,ale mam pocit,ze hej...stale sa na mna...tak zlato usmieva a..tak... proste...mohlo by byt aj viac..kebyze on nieco spravi... mnoo neviem ,ale dik za rady
D3adam: Vies...lenze tu ide o tom,ze ja nejsom na 100%,že sa mu pacim...a budem mu davat len tak z nicoho nic pusu..to je trochu cudneee..,ak nie pre teba tak pre mna ano...=P
9. hovori sa to lahko, poznam chlapca ktory je neskutocne hanblivy mam ho strasne rada , obcas sa prejavia city ale ostatne dni su fakt na houby neviem ci mu to mam povedta abo co je to kamarat a travim s nim dost casu a bjim sa ze ked mu poviem co knemu citim tak to nebude take ako predtym
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
btw vazne pozri starsie diskusie...kazdy den sa tu taketo diskusie zakladaju
sak mu to povec ze sa ti páči