Tak chalani, zaujima ma, ze ked mate priatelku, musi sa s vasou rodinou bezpodmienecne kamaratit i ked jej to moc nevonia? Akoze byt velka kamaratka s vasou mamou a surodencami? Asi je to pre vas dolezite, chapem, ale ked viete, ze ona vasej rodine proste
To kde zijeme, medzi kralmi a poddanymi? Ked si to tak vezmes, akych maju decka rodicov, tak su vychovane. Ak su nejako vychovane, takych partnerov si hladaju. Teoreticky si hladaju takych partnerov, akych by si hladali aj ich rodicia (cista teoria).
Mne foter vzdy povedal, jaku babu si najdes, taku budes mat - to iste hovorila aj jeho mamka jemu. Takze ja pokial si domov nedonesiem kurvu, nasi ju akceptuju a maju radi. Aj kvoli tomu, co som vyssie napisal.
Aj mna snad maju vsetci radi, len ked je podla mna niekto raz nenormalny, tak to nezmenim... A niekto si vie vela domyslat a potom samozrejme mozes byt ako anjelik, aj tak to uz nepomoze..
Rodina je základ tvojho žitia. Rodina musí byť tvojou prioritou. Budeš ju chrániť a ona bude chrániť teba. Nesmieš dovoliť aby niekto negatívne zasiahol do tvojej rodiny a ak to niekto urobí, rodina sa oneho už "postará"........to bol len taký malý výňatok z krstného otca
lol aky mafian no v mojom pripade je to tak ze mi zalezi na tom aby mojej mame ''zavonala'' sak do svadby mam este daleko skuseny az tak moz niesom tak preco si nedat poradit... ale ked budem zrely a plnohodnotny dospely clovek tak potom mi to uz bude jedno ci sa mojej rodine paci alebo nie
To mas v podstate fuk ci sa jeho rodine pacis alebo im vonas. Zo zaciatku to byva problematicke. Co mam teraz frajerku tak tiez som jej mame nevonal a teraz ? Vybavujeme si navzajom vselico mozne, ona mi pomaha s pokutami je na policii , a ja zas zo vselicim moznym. A to si myslim ze je len chyba rodicov ked nechcu akceptovat toho, koho si ich syn vybral, totizto je to jeho zivot nie ich, mozes to brat tak ze sa onho boja a nechcu aby si pokazil zivot, alebo aby si mu nejak ublizila, ale to moze trvat tak maximalne 3-5 mesiacov, ak to neprejde dovtedy, tak potom su rodicia vadny, (respektive zastarali), pretoze ak ste spolu zvladli taky cas aj bez ich podpori a nadalej sa lubite, tak to asi medzi vami klape a ty si asi urcite neni nijak zla ked ich syn stale s tebou chodi.
Takze na rodicov moc nedavaj, a ked na nich dava moc tvoj chalan, tak to asi neni to prave orechove, pretoze on chodi s tebou a nie so svojimi rodicmi, a mal by sa im vediet v tomto smere vzopriet pripadne im dohovrit. A ak toho neni schopny, tak je zase k nicomu. Kolega chodi s frajerkou 7 rokov, su zasnubeni, nabuduci rok sa idu brat, jeho babka z dedkom su s toho na mraki, lebo cela rodina su krestania a ona neni pokrstena, takze nebude svadba v kostole. Takze babku stoho chyta infarkt, a aj jeho rodicia boli proti tomu, ale po nejakom case dostali rozum a vychadza si snimi super. Takze rodicia chcu len cas, ak im cas nepomoze, mal by im tvoj chalan dohovorit, ak to nespravi je k nicomu a asi ta tak moc nemiluje, ak to spravi a nepochopia to tak ma psychotickych rodicov, ale to nie je dovod aby ste to vzdali. Takze drzim palce
pocuj ak maju rodicia radi syna tak im zalezi na tom aby bol stastny. ak uvidia ze je stastny s tebou budu ta brat ako dceru. staci aby si bola len rozumna a sama sebou.
Roli: môj brácho to zažil naopak Tiež jej rodinka si ho oblubila a ona ho podviedla a nehala a oni si telefonovali kecali a stretavali sa s jej rodičmi, ale teraz sú už mangelia Takže všetko končí krásne a mám pocit že aj priateľova bývala to v ich vzťahu posrala a jej rodina ho mala rada Ale jeho nejde nemať rado, aj naši si ho zamilovali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Mne foter vzdy povedal, jaku babu si najdes, taku budes mat - to iste hovorila aj jeho mamka jemu. Takze ja pokial si domov nedonesiem kurvu, nasi ju akceptuju a maju radi. Aj kvoli tomu, co som vyssie napisal.
Takze na rodicov moc nedavaj, a ked na nich dava moc tvoj chalan, tak to asi neni to prave orechove, pretoze on chodi s tebou a nie so svojimi rodicmi, a mal by sa im vediet v tomto smere vzopriet pripadne im dohovrit. A ak toho neni schopny, tak je zase k nicomu. Kolega chodi s frajerkou 7 rokov, su zasnubeni, nabuduci rok sa idu brat, jeho babka z dedkom su s toho na mraki, lebo cela rodina su krestania a ona neni pokrstena, takze nebude svadba v kostole. Takze babku stoho chyta infarkt, a aj jeho rodicia boli proti tomu, ale po nejakom case dostali rozum a vychadza si snimi super. Takze rodicia chcu len cas, ak im cas nepomoze, mal by im tvoj chalan dohovorit, ak to nespravi je k nicomu a asi ta tak moc nemiluje, ak to spravi a nepochopia to tak ma psychotickych rodicov, ale to nie je dovod aby ste to vzdali. Takze drzim palce