uz stale castejsie mam taky pocit ako by som bol na neakej goticko rokersko metalistickej stranke.alebo neaky 20rocny panici..ci nekedy taky cudny ludia s este cudnejsimi nazormi.vzdy akoby bol kazdy proti mne a kazdy druheho ochranuje.vyzera to tu ako v
čo sa ti nevidí na dvadsaťročných panicoch? sexuálna skúsenosť predsa neodstráni kokotnosť.
to s tým vzájomným ochraňovaním by som skôr pomenoval prehnaným humanizmom
aha.. pre teba su "gothici, metalisti a rockeri" cudni ludia?
a co ked tito ludia povedia, ze pre nich hip- hoperi ( alebo co vlastne akoze si) su divni?
mas 17, clovek by uz ako-tak cakal, ze budes mat na svoj vek trosku rozumu..ale skatulkovat ludi len podla toho, ako vyzeraju, ze su vdaka tomu, aku hudbu maji radi "cudni".... to je nazor hodny 13 rocneho decka.. nic proti tebe, ale tolerancia ti asi nic nehovori...
vobec s tebou nesuhlasim........ ako metalisti,gotici a rockeri su rovnako cudny ako hip-hoperi alebo koho to zastavas... a ako preco by niekto v 20rokoch nemohol byt panicom? ved nie kazdy sa kurvi v 14tich... a zda sa ti ze je kazdy proti tebe? cim to asi bude? ze by tymi tvojimi ´´uzasnymi´´ diskusiami? podla tvojho vystupovania si ta ludia zaradia do nejakej takej akoze skupinky na birdzi... asi preto sa ochranuju...nechcu sa nechat urazat blbymi komentmi ludi s prijatelnejsim nazorom ako je ten tvoj... a este nechapem ako moze byt stranka super ked ti tu prekazaju ludia? ved prave ludia tvoria tuto stranku,ci sa mylim?
na tvojom mieste by som radšej mlčal...pre cool gangsta hoperov je niečo nenormálne byť panicom v 20-stke či nepísať vulgarizmy keď mu niekto zaoponuje...
@4@9 súhlasím s vami...
mimochodom, keď sa ti nepáčia ľudia na tejto stránke, na čo si tu? aby si bezdôvodne urážal ľudí?
skutočne úbohé... a vieš ak hovoríš o tom, prečo tu väčšina ľudí počúva rockovú hudbu ( subžánre ignorujme), to svedčí iba o tom, že ľudia vedia skôr oceniť niečo zmysluplné a nie len nadávky, tuc tuc a zas nadávky
@10...najak suhlasim s @holyknight -om... zmen svoj image a vystupovanie na birdzi a mozno sa tu zacnes citit lepsie,a ak aj nie, urcite sa tu bude citit lepsie aspon par birdzakov ktory budu na fore vidiet o par blbych diskusii menej...
@8 radsej ironicky @0 skade vies ako to vyzera v sekte?
ked su rokeri, metalisti, gotici cudni tak ty si urcite nejaky super hip-hop alebo...
ked mas pocit, ze je kazdy proti tebe nemas paranoju?
určite lepšie viac rockerov,metlákov a podobne ako keby tu mala byť kopa vygumovaných hiphop "gangstrov" tvojho typu...asi si na zlej stránke...navyše nie si tu kvoli ostatným ale v prvom rade kvoli sebe a ak sa ti tu nepáči neviem čo tu ešte robíš
jebnuty ludia ste vy to si @tomas hned moze dat reklamu ze rockerska stranka s cudnymi nazormi!!! chcel som skusit neco nove okrem booomu ale urcite odtialto neodidem lebo miesto na hip hop by malo byt vsade a nie ako tu.len si ma poohovarajte aj za to ze robim gramaticke chyby a pisem w a x podla mna su tu strasne nesebavedomy ludiaa a taky troch looseri
@Pinacoladko mozno sa ti zda ze su tu cudni ludia s cudnymi nazormi, lebo tie nazory vyjadruju..... toto fakt nie je pokec kde je na skle napisane ako niekto sexi hlada niekoho este viac sexi na nieco sexi....tu sa vyjadruju ludia, je tu miesto pre kazdeho, aj pre hip-hoperov, pokial netvrdia ze ostatni su cudni.... btw. co je cudne na 20-rocnom panicovi ?... a precitaj si co si vlastne napisal... ved si urazil vsetkych co na birdz chodia(v podstate), potom necakaj ze ta vsetci budu milovat a ze su vsetci proti tebe.... samozrejme ze sa budeme chranit pokial treba, pretoze zdielame spolocne nazory...
@Pinacoladko si povedal ze miesto pre hiphoperov ma byt vsade...a miesto pre rockerov metlakov a gothik nema byt vsade??? inac suhlasim s tymi par ludmi predo mnou...akoze co je blbe na 20 rocnom panicovi??? nic v zlom ale akoze ked to nerobis v 14 alebo15 tich si akoze debil??? lebo chces pockat??? prepac ale to ani ja tak neuvazujem a vesina tu pise ze je to nazor 13 rocneho decka...ale ja mam 13 a tak vobec neuvazujem
no keď sa nad tým zamyslím...na pokeci cca 70% mladých počúva hiphop. pokec sa až na výnimky obmedzuje na uplne jebnuté rozhovory, sex ponuky a podobne... na birdzi je trocha viac tých čo počúvajú rock atd. čim to asi je? možno že väčšinou, keď sem zablúdi nejaky pokecovy alebo boooooomovy človek zistí, že tu treba aj používať mozog a dá spiatočku. podľa mňa to znamená, že väčšina inteligentnejších ľudí s vlastným názorom hiphop nepočúva. teda možno sa mílim, možno aj niektorí hoperi majú rozum, ale ty asi nie, lebo potom by si si sa nesprával ako malé decko, ktoré vie len škatuľkovať podľa hudby. preboha čo na tom záleží?! je to len hudba! kks nie je to jedno, či sú ľudia gothic, metal alebo ja neviem hipís? a tie blogy teda vôbec niesú z väčšiny depresívne, práve že ich je kopa veľmi dobrých ktoré dokážu zdvihnúť náladu. proste ťa nechápem, čo tu robíš, keď sa sem vôbec nehodíš. a to nie kôli hudbe.
chlapče stretol som sa s tebou priamo iba v jednej diskusii, kde si napísal šk slovan sk. bratislava a neviem čo ešte... skús sa zamyslieť nad tým, prečo som bol vtedy ja a pár ďalších ľudí proti tebe?
@Pinacoladko podľa mňa si len ufňukaný chlapec, ktorý jedine čo dokáže je vyplakávať že sú všetci proti nemu. lebo to je už fakt úúúplne sebavedomé. chúďa malé, všetci sú zlí a ty si jedinýýý kto je tu super... to je mi náhodička! lúzer je ten kto nedokáže tolerovať iných ľudí... lezie mi to už na nervy. fakt. klud už
pocuj skus si uvedomit ze ludia okolo teba su iny...nic v zlom ale su normalny nie ze narazim na piatich rockerov metlakov a neviem koho a hned ze je prebytok tychto co ich nemam rad...ves ja tiez velmi nemusim hiphop ani to priblbleho rytmusa...ale nevykecavat to cez diskusie kde urazam viacerych ludi a skatulkujem ich...ano mam 13 povies si ze som decko ale aj ked to decko je lepsie k druhym tak sa skus nad sebou zamysliet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
to s tým vzájomným ochraňovaním by som skôr pomenoval prehnaným humanizmom
a co ked tito ludia povedia, ze pre nich hip- hoperi ( alebo co vlastne akoze si) su divni?
mas 17, clovek by uz ako-tak cakal, ze budes mat na svoj vek trosku rozumu..ale skatulkovat ludi len podla toho, ako vyzeraju, ze su vdaka tomu, aku hudbu maji radi "cudni".... to je nazor hodny 13 rocneho decka.. nic proti tebe, ale tolerancia ti asi nic nehovori...
mimochodom, keď sa ti nepáčia ľudia na tejto stránke, na čo si tu? aby si bezdôvodne urážal ľudí?
skutočne úbohé... a vieš ak hovoríš o tom, prečo tu väčšina ľudí počúva rockovú hudbu ( subžánre ignorujme), to svedčí iba o tom, že ľudia vedia skôr oceniť niečo zmysluplné a nie len nadávky, tuc tuc a zas nadávky
ja skôr takých ľudí obdivujem... vzhľadom na dnešný svet
@0 skade vies ako to vyzera v sekte?
ked su rokeri, metalisti, gotici cudni tak ty si urcite nejaky super hip-hop alebo...
ked mas pocit, ze je kazdy proti tebe nemas paranoju?