Nooo....témou tohto fóra budee, aby to začalo vetou "Ja viem" malo by to pokračovať nejak v tom štýle, že "Ja viem, že ty vieš"....atď no som zvedavá kam až sa dopracujete pls nepíšte toho veľa naraz, aby ste nechali priestor aj ostatným
ja viem ze neviem, ze ty vies, ze ja neviem, ze ty vies, ze ja viem , ze ty nevies a pritom vies ze nevies a ja viem, ze viem ze neviem , a ze on vie ze nevie ze vie a ja viem a ze neviem a teda som :-d
Ja viem, ze ja to viem, lebo ked to viem, tak to proste viem a nemozem to nevediet ohladom coho to viem a aj keby som to ohladom toho nevedel tak by som to vedel lebo to viem ze neviem a to ze viem.
ja neviem ale vy viete,co ja neviem a co ja mam vedeť a viete to dobre tajiť,ale neviete to tajiť dlho,neviete,že ja viem sposob ako to vedieť,tak neviete mi to povedať?
ja viem ze ty vies ze ja viem to co ty vies a ty nevies ze ja viem a viem ze to vies aj ked to nevies aj ja viem ze viem ze vies ze som sa neucila ani kkt na biologiu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
dufam ze sa natom aspon pobavite
Pomaly sa zamotám
Takže Bianca, ja viem, že ty vieš, že ja viem že tu vieš že ja viem že oni vedia že viem že vedia že je to haluz...
či tak nejak
ehm