fuj....ja som mal niekde na viecku, asi pred 3-4 rokmi, nic moc to nebolo, no maminina kolegyna to mava casto a ma taku odskusanu masticku na to, neviem aku, a pomohlo mi
Fuj mala som keď som mala asi 6-7 rokov...už si to moc nepamätám ale viem že ma to hrozne škrabalo a bolelo a nemohla som vôbec spať lebo keď som mala zavreté oko to bolo 1000 krát horšie...
ja som mala.. mám? neviem.. mne doktorka povedala.. naparovať nad slanou vodou.. ak ti oko viac zčervená, má to šancu sa vyliečiť.. ak nie.. tak operatívne jačmen vybrať.. ale ja som nebola a vstrebal sa časom nejako sám.. a ten framykoin tiež si zožeň..
dva krat, prvy krat ked som bola v bratislave na dlhsiu dobu, a druhy krat ked som bola v prahe na dlhsiu dobu ,
ked som sla z prahy, uz vtedy som citila strasne divny pocit akoby mi napuchovalo oko, potom som si vdimla ze tam nieco mam a auzsom vedela ze mam jacmena, sestra mi kupila taku masticku a po par dnoch mi to zmizlo, pravdaze moje oko som mala vtedy tak fajn napuchnute...
no odporucam hned ako si to vsimnete davat horuce a suche obklady ja som si zvykol zohriat sol a dat do nejakej cistej latky vcom sa to da zabalit a dat na oko 3 krat dene a plus ten framykoin alebo gentamicin ci jak sa to vola lenze ak to nepomoze a nepraskne tak nic ine neostava ako očna chyrurgia ja som bol vcera samotny zakrok nieje nicim vinimocni da sa to vydrzat je to neprijemne ale vpohode problemy nastanu ked vyprcha injekcia a bolest sa stupnuje no vtedy to nieje prechadzka ruzovou zahradou ...ale treba vydrzat .a na druhy den je to uz uplne vpohode dufam ze sa mi to nevrati uz vobec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
...neviem, nemala som ešte, ale tak keď ma nepríjemne svrbí viečko pod okom, dám si framykoin a to ako keby zabránilo pokroku jačmeňa
...trvať to môže pár dní, ale aj viac
a buď vydržať alebo ten očný framykoin
ked som sla z prahy, uz vtedy som citila strasne divny pocit akoby mi napuchovalo oko, potom som si vdimla ze tam nieco mam a auzsom vedela ze mam jacmena, sestra mi kupila taku masticku a po par dnoch mi to zmizlo, pravdaze moje oko som mala vtedy tak fajn napuchnute...
je to riadne svinstvo. bracho to mal na jednom aj druhom oku. na jednom viac na druhom menej. on vraj videl ale mi sme mu oči nevideli.