Taký chaos som ešte v živote nevidel. Načo máš prosím ťa - toplist strčený hneď na úvode stránky?? A tá predpoveď počasia to čo je??? A to pozadie??? Hoď tam nejakú neutrálnu farbu. A tá tvoja fotka hneď na úvode?? Prečo obsah nezotriediš do jednotlivých tém a nespriehľadníš celkový výzor - pretože už to pozadie človeka odradí že musí lúštiť čo to vlastne tam je napísané. A dúfam že cez to aukro zarobíš aspoň 10 korún za mesiac
Kokos ako taky gíččč som v živote nevidela... a to sedim za netom uz nejaky treti - stvrti rok... Však sa to neda ani prelustit čo to tam je a ked konecne rozlustim co autor chcel tym tak ma odradi zoskupenie... trosku si to poupratuj... poprehadzuj!!!
-foto v profile chcelo aspon daco ostrejsie, nejaky portret a nie vsetky foto rozmazane, ako keby boli fotene do mobilu
-chcelo by to trochu viac kreativity, kedze uz ste jadrom "smiechu", chcelo by to aspon daco vtipne a farebnejsie, nielen depkoidnu ciernu stvorcekovanu farbu pozadia (ci to bolo len narychlo zmenene, kedze sa ludom nepacil predosly design?!)
a to najpodstatnejsie:
=chyba tomu prehladnost..alebo nieco ako intuitivne navigovanie..(tak sa to vola, nie?)
-toplist a ine pocitadla presunut pod menu, rozhodne by som ho nenechala na titulke, posobi to na mna dojmom, ze "aha, pozrite, aku mam skvelu navstevnost!!!"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
bez srandy
-foto v profile chcelo aspon daco ostrejsie, nejaky portret a nie vsetky foto rozmazane, ako keby boli fotene do mobilu
-chcelo by to trochu viac kreativity, kedze uz ste jadrom "smiechu", chcelo by to aspon daco vtipne a farebnejsie, nielen depkoidnu ciernu stvorcekovanu farbu pozadia (ci to bolo len narychlo zmenene, kedze sa ludom nepacil predosly design?!)
a to najpodstatnejsie:
=chyba tomu prehladnost..alebo nieco ako intuitivne navigovanie..(tak sa to vola, nie?)
-toplist a ine pocitadla presunut pod menu, rozhodne by som ho nenechala na titulke, posobi to na mna dojmom, ze "aha, pozrite, aku mam skvelu navstevnost!!!"
to asi vsetko...