Ja mám náhodou školu rada,pokiaľ neprežívam nejaké stresy pred písomkami alebo obhajobou, inač je v škole sranda, keď si povieš že školu neznášaš tak ju ani znášať nebudeš, keď si povieš že ju máš rada tak ju budeš mať rada.
definicia skoly: velka skareda budova postavena zo statnych financii za ucelom uplne zdeptat mladu generaciu a nastolit uplnu diktaturu vyssie kvalifikovanych pracovnikov odboru skolstva.
Neviem rpečo tu viacerý nemáte radi školu - stačí sa spýtať hociktorého dospeláka - či by vymenili svoju prácu za štúdium - a odpovedali by že áno - pretože človek ide do školy - trochju si posedí - vlastne nič nerobí - príde domov - pozrie do knihy a má pokoja - a dospelý človek je minimálne 8 hodín v práci - príde domov je unavený nič sa mu nechce - má povinnosti okolo rodiny atď.. Takže škola je najlepšia vec!!
Pawlo ja 8 hodín sedím v škole a nie že by som mal doma čas venovať sa tomu čo ma baví lebo sa musím učiť ešte aj doma aj psychológovia tvrdia že toto už je moc, šak niektorí mladí su vyťažení viac jak dospelí
a hlavne jedna základná vec - práca tam máš MOTIVÁCIU, robíš to aby si si zarobil, ale v škole čo? Prachy ti za to nedajú!
Zabeus - každý to berie inak - neviem či vzdelanie nie je dobrá motivácia. Veď práve preto sa učíme aby sme mali jeden blbý papier na ktorom bude napísané že sme vzdelaný Čo by nám malo teoreticky zabezpečiť to aby sme nemuseli po zvyšok života pracovať v nejakej diere za mizerný plat kde by nás každú chíľu otravoval priblblý šéf. Dobrá práca = dobrý plat = radosť = spokojnosť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Teraz ma škola baví, ale neni tam sranda. Stredná ma nebavila, ale uje*ával som sa v kuse.
prvak am este abvil ale teraz v druhaku je to o hubu
a hlavne jedna základná vec - práca tam máš MOTIVÁCIU, robíš to aby si si zarobil, ale v škole čo? Prachy ti za to nedajú!