fakt potrebujem help. phdr pan neviem aky sa nami ani nezaoberal.dal nam iba text a povedal,ze z toho mame robit seminarku-co ani neviem,co to je??nemozete mi niekto poslat text vasej a ako ste ju spracovali??tema je jedno aka,len cem vediet,ako sa to rob
Táto kniha, naša to chcela podľa toho. Tam je písané, ako citovať, ako parafrázovať. Ako písať použitú literatúru. Ale zase napr. na bakalárke chcel aj tak každý profák inak.
lucates, to máš fasa:/ aj ja by som chcela, my sme raz mali eseje, že z porovnávacej morfológie, no to teda dopadlo, v duchu som sa rehlila, nikto z nich nesplnil ani 5 % podmienok, ako má vlastne esej vyzerať
teda každý učiteľ vyžaduje iný stupeň náročnosti, čo ja som robila napríklad z fytopatológie, to bolo na tri strany aj s obrázkami, alebo teraz je to trochu náročnejšie, však treba sťažiť život štvrtákom, naviac musíme mať k nej aj prezentáciu...a pre istotu by to malo byť na siedmich stranách aspoň teším sa
mimochodom, lucates, len tak na margo , vybrala som si hádaj akú tému...no nie, nesprávna odpoveď ...je to fauna a flóra Oravy mohol by si mi s tým helfnúť
hej nas na strednej tiez nic podobne neucili ale k mature som mal nieco podobne tak som s tym nemal problem...seminarka je vacsinou na cca 3-5 stran...kratsia nevyhovuje a dlhsia by sa asi profakom nechcela citat a nam pisat no ja som pisal tak ze na prvej bol nadpis, predmet, rocnik, odbor a meno...potom na dalsej bol bud obsah alebo hned text...a poslednu stranu nezabudni dat bibliografiu podla STN...ja som vsetky seminarky robil pomocou netu, ale vacsinou som si prekladal anglicke stranky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Táto kniha, naša to chcela podľa toho. Tam je písané, ako citovať, ako parafrázovať. Ako písať použitú literatúru. Ale zase napr. na bakalárke chcel aj tak každý profák inak.
@lucates--ja mam filozofiu/teda politologiu..ale zda sa mi to take istee
@yolis-kazdy neni na gympli...a naco by nas to na priemyslovske ucili??
teda každý učiteľ vyžaduje iný stupeň náročnosti, čo ja som robila napríklad z fytopatológie, to bolo na tri strany aj s obrázkami, alebo teraz je to trochu náročnejšie, však treba sťažiť život štvrtákom, naviac musíme mať k nej aj prezentáciu...a pre istotu by to malo byť na siedmich stranách aspoň teším sa