Jak som sľúbil moje prvé video Chcel som tu dať sparring ale ja som úplne zabudol na to. A som si spomenul až keď som sa balil na konci tréningu tak aspoň rýchle som dal nejaké mechy
A PS : už som bol mrtvý vtedy na konci po 2 a dačo hodinách Ale budem si takto robiť nejakú dokumentáciu keď bude kameraman Sa posnažím nabudúce sparring nejaký sem hodiť A fest škoda dpč že ten dnešný som nenakameroval lebo som boxoval s chalanom čo som snim neboxoval nikdy ešte .
@torpedo08 dobre neuveríš ale bol tam dnes a zase potýčky ale už len nepriame.. že mi štišil hudbu a sa smial ked som boxoval a ja stále vydychujem hlasno aby som mal silnejsie udery.. Keď vydychuješ tak sa ti napnú brušné svaly a jadro tela máš pevnejšie a tým maš väčšiu stabilitu pri úderoch a aj silnejšie údery
Ta chce vyprovokovat ten kkt a jasne to tak mas pri vsetkom aj na tenise nestonaju tenistky aby boli chlapi nadrzani a z vlastnej skusenosti viem ze to tak je aj pri rubani dreva
@habitat No takže keď tam prídem ako do boxerne Tak najprv si dám rozcvičku to je do 30 min. Potom švihadlo 15 min. Potom kondičné cviky tak 20min. Potom kamarátovi vysvetľujem stále niečo nové ako má robiť Potom ideme na lapy ( to znamená že on udiera do mojich rúk ale mam v ruke taku špecialnu lapačku na to neviem inakšie vysvetliť) lapy su tak 20 minut cca. Potom sa ide na mechy to je 30 min Potom idem do ringu tieňovať (shadow box) a potom idu sparringy a to je aj hodina dakedy proste dokedy sa nam chce
Dievčatá si očividne nezaujal. Ešte si mal natočiť ako ideš domov z tréningu x6 tkou minimálne, a ako vchádzaš do svojej vily. Ale x6 tku a vilu asi nemáš. Niesi Peter
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov