Ak je to spoločný počítač tak by som skúsil vybrať grafickú kartu Uvidíš ako sa budú tváriť ak ho zapnú a zadajú si heslo. Ak je tvoj tak ho zober do servisu. Zaplatil by som si to aj keby čo bolo
Na mňa by si len tak neprišli takýmito excesmi :ehm:
@bcmuro somarina, program sa ti spusti az po zapnuti systemu, cize az po zadani hesla. Heslo od PC tam nebude. Ja by som nato siel mechanicky. Vybral by som klavesy a pod ne by som nieco dal tak aby sa potom bolo vidno ktore boli stlacene Pripadne natriet niecim klavesy.
@bcmuro kedysi som to skúšal a šlo to až po spustení winu, čiže po naťukaní hesla...no bolo to pár rokov dozadu,tak neviem ako to teraz už je...
k téme...niečim natrieť klavesy alebo proste rozobrať klavesnicu a dať pod klavesy niečo...však si 18ročny chalan,tak musíš vedieť takéto základne veci rozobrať a zložiť
Ináč ja by som si z rodičov na tvojom mieste spravil prdel a prehodil zopár písmenok, ale také, aby to nebolo moc nápadne a ak sú to jední z tých rodičov, čo vedia na kompe fakt že iba základné veci, tak kľudne aj to Sko prehoď
@onetouch pozri ja som to neskúšal, ale asi skúsim zajtra ale logicky to musí ísť
každopádne nemyl si pojmy prihlásenie a nabootovanie windowsu, keď spustíš PC, windows sa ti zapne a už beží, ty sa potom už len prihlásiš ako používateľ, na základe čoho ti spúšťajú ďalšie programy
ako som napísal vyššie väčšina týchto programov beží v režime jadra ako ovládač klávesnice, ovladač klávesnice ti treba už aj v biose
dnešné programy sú viac prešpekulované ako kedysi, aj cez trojana ťa hocikto môže sledovať cez webku a nemusíš mať prihlaseného použiváteľa
@samson46@onetouch teraz na rýchlo, kedže nemám veľa času nazvyš nepodarilo sa mi nájsť keylogger čo by mal v popise čo hľadáme a skúšať už vôbec nemám čas
jedine HWkeylogger- čiže hardverový to istotne dokáže
no každopádne som popri tom našiel "ophcrack" ide o program, ktorý dokáže dešifrovať skoro všetky heslá k účtom windowsu
takže vygoogluj ophcrack a nájdeš jak program tak aj návody
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Na mňa by si len tak neprišli takýmito excesmi :ehm:
» sk.wikipedia.org/wiki/... zijské_tigre
@qwer28 spúšťa sa pri spustení systému, väčšina keyloggerov beží v režime jadra (napr. ako ovládač klávesnice), takže musí to ísť
k téme...niečim natrieť klavesy alebo proste rozobrať klavesnicu a dať pod klavesy niečo...však si 18ročny chalan,tak musíš vedieť takéto základne veci rozobrať a zložiť
Ináč ja by som si z rodičov na tvojom mieste spravil prdel a prehodil zopár písmenok, ale také, aby to nebolo moc nápadne a ak sú to jední z tých rodičov, čo vedia na kompe fakt že iba základné veci, tak kľudne aj to Sko prehoď
každopádne nemyl si pojmy prihlásenie a nabootovanie windowsu, keď spustíš PC, windows sa ti zapne a už beží, ty sa potom už len prihlásiš ako používateľ, na základe čoho ti spúšťajú ďalšie programy
ako som napísal vyššie väčšina týchto programov beží v režime jadra ako ovládač klávesnice, ovladač klávesnice ti treba už aj v biose
dnešné programy sú viac prešpekulované ako kedysi, aj cez trojana ťa hocikto môže sledovať cez webku a nemusíš mať prihlaseného použiváteľa
jedine HWkeylogger- čiže hardverový to istotne dokáže
no každopádne som popri tom našiel "ophcrack" ide o program, ktorý dokáže dešifrovať skoro všetky heslá k účtom windowsu
takže vygoogluj ophcrack a nájdeš jak program tak aj návody