Ja ich mám vela ale asi tak najviac.... Three Days Grace,Smile Empty Soull,MEtallica,Red Hot Chiili peppers,Linkin Park,Trapt,Bullet Fot Mz Valentine,KoRn,Styles of Beyond,Static-X,P.O.D,Lynyrd SKynyrd hrozne vela......
Ja TEdA posLoucHAm..PaRAmore, P.O.D. ...♥ SiMpLe pLan, KoRN, FALL ouT boY, LoStproPheTs, DAviD guEttA, AVriL LaviGNe...Pak ELektro...a TAKe Ty hodinOvé MixY a REMixy toHo se Du UposLouchAt Pak...taKe DALší Mno
neysem emo... mám vám poslat telegram??? kdybych byla emo tak končím denně v nemocnici ja bych žiletku do ruky nedala sice emo neni o řezani ale ani tak nevypadam tak se hodte do klidu děkuju nechcu být sprostá
este k tomu zakladaniu for,sak kdo si kuka tie stare fora?tam ked napises tak ti uz neodpisu tam nikto nechodi tak zakladaju nove....ale ceho je moc toho je moc takze take tri rovnake temy za den tiez nie takze....brzdite
22..no ya se po těch temách moc nedivala ja si dycky prohlidnu jednu stránku a mám dost jak lidi dokážou nasrat a mluvit z meze...nechápu tak ya hlavne shanim ty pisničky nové...trance, elektro, house atd...
Inak,keď tu je že pravidlá atď....4. snažte sa nepísať nadávky (počet nadáviek na jedného uživateľa je limitovaný, tak ich radšej nepíš, alebo len výnimočne!)..
Tak keby ja teraz začnem písať,tak výnimočne to fakt nebude!..
hele (pro nektery lidi) vy se tady fakt neumite bavit...človek neco založí chce se dozvedet..co poslouchate jake pisničky eče existujou a vy tu po každém hned začnete j***t fakt sorry ale nechápu Vás některé hlavně toho tikalok...proste se máš bavit a ne hned buzerovat...ostatní a když se ti nelibi tak tu nemáš co dělat..a otravovat...fakt sorry sem znechucena...a prosim vás nejsem emo opravdu nejsem emo...ja nwim proste...co už napsat žhe tak nevypadam atd...nemám to ráda
@48 aale ked su morbidne chvilky tak teho pocuvam jedine...ja zas pesnicku Ona najmä tu pasaz: krev steka po obociii a sladkou chut ma polibek....upirii!!!
Ja ich mam tiez vela,ale v poslednom case ficim na three days grace,breaking benjamin,metallica,evanescence,system of a down,papa roach,whithin tempation,red hot chili papers,alebo depesaci su dobry toho by bolo..ale prve tri v poslednom case su na dennom poriadku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
prečo si nikto nepozrie staršie fóra skôr než založí nové??
01 - tiesto - just be (antillas club mix)
Alex c. feat.Yasmin K.- Amigos_Forever(Radio Edit)
Paul Van Dyk-Let go
TIESTO-Urban train
atd atd. :. emáci počuvaju tanečnu hudbu???
NEch sa páči pozri si webku Fakt to tu nebudem stále vypisovať!
Tak keby ja teraz začnem písať,tak výnimočne to fakt nebude!..
A pak do práce se rázně dáš
Proklínáš laminát
Óuó proklínáš lami-nát....
možno prvýkrát ti však ľudia povedali, že "kludni hormon", keď sa ti tu nepáčia ľudia, tak dovi dopo :/
korn,nirvana,mettalica,Trapt,deff lepard,queen,led zeppelin,styx,the white stripes,ac/dc,depeche mode,live,the sounds,peaches,creed..atd