Ahoj, ja som Janu ako dieťa miloval, poznal som jej všetky songy, ale potom prišla Z.Smatanová a nahradila jej miesto.. Smatanovú a jej songy budem milovať až do konca života, ale musím uznať, že Jana Kirschner sa piesňou Pokoj v duši podaril taký "COMBA
hah ja som si ju prave pustila,zapla birdz a najdem toto ... nahoda...ale musim uznat ze to je pekna pesnicka,taka jemna ale good...kedysi som ju ale moc rada nemala...a este mi pripomina trochu taky zivot na dedine
heh ta pesnicka je uplne super ja odkedy som ju pocula prvy krat si ju pustam stale dokola a jaa mam rada Janu teda nemusim uple vsetky pesnicky ale niektore su celkom v pohode
nemam rad tu pesnicku a dost mi lezie na nervy ako sa z nej ludia idu potentočkovať. no a okrem toho ked niekto napise "Smatanovú a jej songy budem milovať až do konca života,", tak neviem....sorry, ale zda sa mi to nezrely nazor, lebo myslim, ze nemoze clovek povedat nieco take...mozes povedat, ze budes do konca zivota milovat zenu, s ktorou sa sobasis, ale nie pesnicku alebo jedlo alebo taketo veci, ktore sluzia na to, aby ta nejakym sposobom uspokojovali...to, ze sa ti pacia, neovplyvnujes ty...proste to tak je. a kedze to ty neovplyvnujes a nevyberas si to, nemozes ani zarucit, ze sa ti budu pacit cely zivot.
@13 Sorry, ale ta argumentacia je blbost Nepoznas ani jeden song, s ktorym sa vies uplne hlboko identifikovat, ktory sa ti spaja so specialnym obdobim, specialnymi spomienkami, alebo ta vzdy prenesie niekde mimo tento svet?!
Na druhej strane to, ze by niekto mal milovat pesnicky Zuzany Smatanovej (a este do konca zivota), je naozaj zvratene Podla mna je rozdiel medzi Zuzanou Smatanovou a Janou Kirchner priepastny, ale mozno som len nostalgicky
@13 áno, pieseň Tam kde sa neumiera bduem navždy milovať.. Neviem čo je na tom také zlé, keď sa raz zamiluješ do pesnicky, pesnciky sa zmenit nemoze ale žena áno Pekny den!
HEj, pesnicka sa mi paci, ale to ci zostane, alebo pojde naspat mi je uprimne dost jedno.
A tak toto je omnoho lepsie ako Knechtovej henta, jak sa vola pre Batoricku, na to som alergicka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ale pokoj v duši,sa mi páči...
a môj názor...pre mňa na SK rozhodne zostávať nemusí...
Na druhej strane to, ze by niekto mal milovat pesnicky Zuzany Smatanovej (a este do konca zivota), je naozaj zvratene Podla mna je rozdiel medzi Zuzanou Smatanovou a Janou Kirchner priepastny, ale mozno som len nostalgicky
A tak toto je omnoho lepsie ako Knechtovej henta, jak sa vola pre Batoricku, na to som alergicka.