Kto má rád japonskú hudbu?Už dlho sa snažím zohnať ending s Pradise kiss a obe pesničky z Jigoku shoujo.Skúšala som ttorenty všetko ale nič.Nevie niekto kde by som ich našla? Thx!"
no ja tiez nepoznam... ale skusim si nieco vypocut... inak ked sme pri tom... pocuva tu niekto klasicku hudbu?... neviete odkial by som to stiahla...? ... teda myslim nejake warezdownload forum alebo nieco take?
NO TAK JA SOM SI LEN TAK ZO SRANDY STIAHOL DAKE SONGZ napriklad smap,yoko ishida,teriayaki boyz a podobne,osobne nemam k tomu vzťah,inač vola sa t j-rock,japonci ako tak maju hudbu dosť podobnu europskej kopiruje sa tam dosť našimi ikonami 90rokov ako boli spice girls,backstreet boys,blue,wham alebo take that,
no cítiť tam aj niečo ine ,typicke pre japonsku kultúru,kto nepočul emusí ľutovať,ale za vypočutie nič nedáte tak si to skuste niekde vypatrať
j-pop...j-rock uaaa...tak z recesie si to niekedy pustit neni zle...poculi ste uz niekto Kanu??? jaky skvely spriekavy hlasok...uplne az zimomriavky naskakuju
hm..j-rock a j-pop nieeee... ale mam rada ich nujazz, house, ska a ine pociny a dokonca aj nejaku tu alternativu robia dobre.... ked sa najde niekto talentovany u nich, co nepotrebuje ist v strednom prude mainstreamu, tak vyprodukuje fakt zaujimave veci
jo konecne japonska hudba.. pocuwame.. The candy spooky theater, MUCC, dakedy aj Moi Dix Mois (najlepsia je Vizard) a ptm trocha tradicnejsie Joshida Brothers (iba ked fakt ze nalada)
a najviac sa mi lubi ich hra na basgitaru... ked zacnu spievat dakedy znie troxa divno
Zbožňujem hlavne J-pop! Moje naj sú Suga Shikao, potom Snowkel, HOME Made Kazoku, ale mám toho strašne veľa, väčšinou nejaké tie openingy a endingy. Ale mám strašne rada aj čisto inštrumentálne skladby ako OST k rôznym anime... J-rock až tak nemusím, ale niektoré pesničky sú super!
Ty brdo a teraz som došla na to, kolko som este zabudla... Hah, ale nechcem sem pisat, ze su to moje obl. skupiny, ked poznam asi take 3-4 pesničky... Ale momentálne mám diskografiu UVERworld, takže sa započúvam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
no cítiť tam aj niečo ine ,typicke pre japonsku kultúru,kto nepočul emusí ľutovať,ale za vypočutie nič nedáte tak si to skuste niekde vypatrať
Chobits: Dalsi Anime Fan? tie endingy by som mohol skusit pozhanat
a najviac sa mi lubi ich hra na basgitaru... ked zacnu spievat dakedy znie troxa divno
Sem-tam sa aj v pope niečo podarí.
Moje obľúbené:
High and Mighty color, UVERworld, RIZE, An cafe, Ayabie, SuG, Alice Nine,Abingdon Boys School, Kra, Kagrra, Shoujo Lolita 23q, Miyavi, Aqua Timez....
A z popu sa mi páči YUI,AI Otsuka ....
Ty brdo a teraz som došla na to, kolko som este zabudla... Hah, ale nechcem sem pisat, ze su to moje obl. skupiny, ked poznam asi take 3-4 pesničky... Ale momentálne mám diskografiu UVERworld, takže sa započúvam
Neviem, nepočula som. Mne momentálne strašne hrabe z jednej pesničky od nich, ktorá sa volá Energy
Lol tak pesnička je ftipná, mne z nej tieš hrabalo jedného času.
Mne sa strašne od nich páči Koishikute, alebo tak nejak sa to píše.
beam my beam
oshichau zo
fma broterhood op-ed full
a hlavne vsetky openingi a endingi z vetsini anime