ahojte, takze ide niekto do Japonska? myslim program vzajomneho porozumenia medzi Japonskom a EU-zatial viem o 2och ludoch najde sa tu niekto kto tam chce ist tiez? ak ano, mate tie potrebne veci uz odovzdane?
hm, to je taky program. bud 5tyzdnovy alebo 5mesacny... organizuje ho japonska vlada a je to o porozumeni japonska a slovenska.... bude sa tam vyucovat japonsky normalne v skole a budes chodit na nejake tie ich pamiatky a tak a je to plne hradene-stipendijum... ale ako maju velke podmienky... musis mat od 15-18 a musis napisat esej preco mas ist prave ty a co od toho ocakavas
to vazne? tak ja mam esej na 6 stran a ked som porovnavala s ostatnymi, tak je super... viem, ze samochvala smrdi, ale proste je vidno ze je lepsia.... uz len preto ze tam mam toho viac napisaneho
kks, dnes sa ma uz tolki ludia spytali, ze na co mi to je..... a mam z toho nervy.,.. ale vzdy sa najde niekto kto ti bude podkopavat cestu a nepriamo ti hovorit, ze sa nieco neda, alebo je to zbytocne... takze srat na nich xD
ja ybs om tiez chcela ist raz do japonska aj by som sa na to mozno dala,ale na tu esej si enjak netrufamnvm no a este ked v cudzom jazyku,tak asi tazko.. ale,drzim ti palce....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a ianc kto okrem mna pojde co o nom vies ? ...
a neni troska smele povedat ze kto ide ... ekd este nikoho nevybrali...?
a viem este o 2och ludoch.. na skype ti poviem teraz idem s hafami... pockaj ma tam
ta spolupatricnost, a porozumenie...