robila osm u psychologicky, nebudem hovorit presne, nechcem sa chvalit len ze mam ist vyskusat do mensy..proste mam nadpriemerne, vela ludi by to nebolo povedalo, co uz...v skole nejak nevynikam ale to na tom aj tak vobec nezalezi
jaj to číslo mi teta nepovedala. ale v jednom teste nadpriemer, v druhom vysoko nadpriemer. (áno, boli tie testy dva - jeden verbálny a druhý nejaký inakší. ale pochopte, že to bolo na konci zš, to už si nepamätám presne)
ja ani neviem presne tusim 136 ale neviem presne bud to alebo 134.a psychologicka mi povedala tiez ze vysoky nadpriemer a mensa aale nejsom nejak mudra...ako na zs som mala dobre znamky(teda vyborne) ale som dosla na strednu a mam aj 5 ale myslim ze je rozdiel medzi inteligenciou a mudrostou..chapete? ze mudry clovek toho vela vie ale mozno neni taky inteligentny a nedopina mu vzdy tak ako niekomu menej ucenemu ale inteligentnejsiemu
@13 - otázka je či si sa posunula odvtedy, alebo máš stále rovnakú inteligenciu
@14 - tak to býva, preto som si dlho žiadny nerobil
@16 - ano je velký rozdiel medzi IQ a múdrosťou ( vzdelanosťou ). Vysoké IQ môže mať hociaký murár na stavbe. A velký právnik s 3 titulmi pred menom, a 2 za menom môže v takomto teste úplne pohorieť
nevím,nerobila som také skutočné IQ testy...iba také tie na nete,ale to nieje moc dôveryhodné...najmä keď som si potom pozerala správne riešenia a zistila som, že nejak prepísalo odpovede na nesprávne ...ja fakt neviem ak
akoze zas forum onicom......tak ja som si robila nejaky slovensky IQ test.....vyriesila som otazky, vypisalo len ze mam spravnych 28 z 30 a samozrejme ze mam zaslat sms s kodom...pricom cena SMS(napisana uplne dole malym pismom) bola 120 sk........tak myslim ze mam dost inteligencie na to, ze si nebudem minat kredit na taku hovadinu!
ake mam iq neviem...ale vsetci tu pisetee ze ste nadpriemeer a vysoky nadpriemer a ze to ma malo ludi...ale ved to tu pisete skoro vsetci tak to ma byt potom kazdy nadpriemer? nemozte parit k mensine ked tu kazdy yvpisuje aky je mudry...ach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
robil som si viacero IQ testov a vyslo mi vzdy 123-127, cize vysoko nadpriemerne inteligentny clovek...
krava
@14 - tak to býva, preto som si dlho žiadny nerobil
@16 - ano je velký rozdiel medzi IQ a múdrosťou ( vzdelanosťou ). Vysoké IQ môže mať hociaký murár na stavbe. A velký právnik s 3 titulmi pred menom, a 2 za menom môže v takomto teste úplne pohorieť
Ne, nejsom kockac, proste som bystry...
@0 ty tak, to by som rad videl
ale to boli testy jak moje nohy...
ale chudákovi ANSTAJNOVI by sa vlasy zježili keby ťa počul...
@30 no nič okrem toho že ti povedia aké máš iq - teda ak pôjdeš na oficiálne testovanie (nie te kraviny cez net čo tu spomínali ostatní)
@36 That's right.