Nikdy ma nejako špeciálne nezaujímal, nie je sympatický pekný ani príťažlivý.. Narozdiel od neho ma fascinuje Christian Bale, ktorý v každom filme hrá s inou postavou a je ozaj sexi
Keby slo o schudnutie velkej vahy a neslo o prijemny vzhlad tak celkom mozne ze hej. So by dost o to aka by bola moja celkova citova situacia a jak by ju ovplyvnila ta uloha, takze nie som si ista. Len na mne nevidno svaly aj ked vela cvicim takze asi by som proste vyzerala ochabnuto a vychrtlo. Urcite by som si nezachovala svaly jak on proste chudy kulurtista tam vyzera...A nepaci sa mi to ked dakto si neudrzi vahu, lebo sama s tym mam problem, podlahnem hocicomu v zivote ze zrazu vyzeram inak a nikto nechape. A nepaci sa mi ani on do tvare ani nijak tym co robi, tym malom co o nom viem.
Je to dokonalý všestranne nadaný chlap, píše úžasné songy, režíruje si vlastné klipy, ako herec je tiež dokonalý, hraje na gytare, klavíri a ten hlas.................. ach ..............
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
on je super a asi by som to pre film neurobila
..a spravila ale nie len kvôli filmu i keď v tej situácii by bola vidina peňazí dosť silná motivácia
tu je dost ze nom
tu je dost ze........ nekomentujem
o jeho momentalnom vzhlade si nemyslim nic, proste ho len nevyhladavam
o celom nom si nemyslim nic, lebo o nom nic neviem
a pre film by som s vykyvmi vahy mala asi problem, lebo ja sama mam vahu a postavu relativne stalu, nech jem cokolvek a cvicim hocikolko
Mam ho vo svojej top trojke naj chlapov na svete
Na 30STM ficim uz nejaky ten cas, obdivujem ho za viac veci, mam doma asi vsetky filmy v ktorych hral a stale pocuvam jeho pesnicky
a nespravil pre toľké peniaze ? a myslíš že chudne sám ? a k tomu ešte nejaké kilečká mu zhodia filmári čiže pohodka
ja by som to asi nespravila lebo mam depresie kvoli vahe
Je to dokonalý všestranne nadaný chlap, píše úžasné songy, režíruje si vlastné klipy, ako herec je tiež dokonalý, hraje na gytare, klavíri a ten hlas.................. ach ..............