@ragdoll to sa mozno stretneme aaa inak k teme neviem mne jarmoky nic okrem cukrovej vaty a tureckeho medu nedavaju ...nemam rada velke masy ludi z ktorych je 50% percent strasne velmi opitych 20% percent divne zapachajucich a podobne...strasne tlacenice , zlodeji....kazdopadne aj napriek vsetkym minusom sa tam vzdy idem aspon pozriet...
No u nás je v poslednej dobe tradícia ísť pred jarmokom do tatier na lisohlávky a potom tam pobehuje 30 ľudí na tripe čo hladí na svetielkujúce kolotoče. Takže, chcelo by to viac farebných blikajúcich svetielok
chodievam vždy len pozreť no tento rok bol najlepší. lebo do teraz som bola vždy s kamoškou. a to sme len obehli a šli preč. tento rok s chalanmi, boli sme piatok aj sobotu, povozili sme sa na kolotočoch, nasmiali sme sa a bola tu skvelá kapela (black sabbath a acdc revival) takže sa teším na další a vôbec mi nie je lúto pre*ebať 20e na kolotoče
V Presove je uz 12 rokov obnoveny tradicny trojicny jarmok s ukazkou dobovych remesiel, chodime tam pravidelne, hlavne ked je to zakoncene historickym dnom. Raz som odchytila jarmok aj v Kosiciach. A inak, na jarmokoch sa daju zohnat uzasne veci, napriklad privesok s dracou skrupinou
no tak una v MT ziadny nebude zevraj niesu penaze omg..:/ .... ale na mosovsky sa tyzden uz o tyzden takze sa tesim aspon na ten ..acoho je vela no ludi proste ja to moc nemusim mam sotho nervy..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale si riadne coolova pocuvaj -.-
Napriklad pri dubravskych hodoch som sa krutil na Enrique Iglesiasa a bolo uzasne
@dee99