...čojaviem, raz som... hm, no ono to bolo niečo medzi pádom a zoskokom, koník si cválal, rozhodol sa že bodliak čo mal asi 15 centi je dokonale hodný odbídenia, obišiel ho takým... veľmi zaujímavým dvojskokovým "strafe-om", čo ma mierne rozhodilo, a ako som tak rozmýšľal tak ma napadlo že bude asi lepšie zoskočiť, než sa snažiť udržať a spadnúť nejak úplne odveci, a tak som zoskočil.
a jazdil som potom ešte, ale aj tak sa to asi neráta ako pád, že
fú, raz sa mi splašila kobyla, z miesta sa dala do cvalu a potom do trysku a stalo sa to tak rýchlo, že som nestihla ani mrknúť okom a bola som na zemi. bolelo to ako sviňa, padla som na riť na tvrdú zeminu a suchú trávu, hlinu som mala aj v gaťkách, modrinu som mala asi mesiac na celom zadku.... ale tak vysadla som na ňu znovu a jazdila ešte pár dní, no nie je to zrovna ten "šport", ktorý by som vyhľadávala... mám veľký rešpekt voči tým zvieratám a predsa len, je to váha keď vás zadliavi, alebo len stupí kopytom na nohu... alebo uhryzne
ale keď už budem mať chuť zajazdiť si na koni, radšej vo veľkej ohrade, ako niekde vonku, mimo ranča, kde dokáže rozptýliť každá blbosť koňa aj mňa, nie to ešte keď sa 10 ľudí vyberie na koňoch spolu..... jednému prepne a ďalšie 2 sa nezdržia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
a jazdil som potom ešte, ale aj tak sa to asi neráta ako pád, že
A nejazdim uz racej...:/