Jazdy tu niekto na koni? Chce by som sa to naučit tak by stě mi mohly poradit kde si mozem urobit kurz ale tak kde oba do MNA nevytiahnu peníze. nie je sa to v 18 rokoch ucit neskoro ?
Jazdím. Peniaze od teba vytiahnu všade, je to drahá záľuba. A pokiaľ viem, tak sa nedá urobiť "kurz jazdy na koni" tak, ako sa robí kurz na vodičský preukaz. Nájdeš si ranč/klub, zaplatíš si akú dlhú chceš "hodinu" a učíš sa. Jediné, čo ti viem povedať, je, že priemerná cena za polhodinu je 5 eur. A 18 nie je neskoro. Teda pokiaľ ti ide o rekreačné jazdenie. Na súťažné jazdenie to už môže byť neskoro, ale nikdy nevieš... možno si skrytý talent.
určite na to nie je neskoro, jazdiť sa naučíš v hocijakom veku musíš si pozisťovať vo svojom okolí za koľko sa dá chodiť, ja som chodievala za 10 eur za hodinu, neviem ako je to inde..
Jazdím už nejaký ten čas, ale platila som len jediný raz, na jednom ranči. Stačí si nájsť ľudí, ktorí chovajú kone, a potrebujú výpomoc. Tak to bolo u mňa, mojou mzdou bolo jazdenie. A nesťažujem si
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a k foru by si mohol aj spomenut zkadial si
(tu som sa nemohol ubranit zovseobecneniu)