Je tu niekto kto je členom nejakého jazdeckého klubu ? Ja som už viackrát bola na jazdách s inštruktorom a veľmi sa mi to páčilo aj mi to celkom šlo. Chcela by som sa tomu venovať pravidelnejšie. Urobiť si výcvik a potom neviem. To sa chcem opýtať ako sa
ja chodievam len tak jednomu ujovi zoberiem konika idem sa prejst do prirody a vratim je to podla mna krajsi zazitok ako jazda s instruktorom abo byt v nejakom klube :/
@denna123 ja som sa nikdy nikde neucila len sadla a sla staci vediet ako ho popohnat zastavit dolava doprava nasadnut zosadnut ale to su veci kt sa myslim nemusia ucit... neviem co sa ucis ked si s instruktorom ? ja jazdim cisto pre zazitok a nejaky taky clovek by mi tam prekazal... pretoze zazitok nie je celistvy ked necitis tu silu kona vo vlastnych rukach... aspon to je moj nazor
Ja keď som bola s inštruktorom som sa učila ako ísť v pokluse alebo cval a také veci tiež ovládať koňa, aby išiel kam chcem ja. Tiež si myslím, že tak to je lepšie ísť sama do prírody, ale nemám takú možnosť v okolí, nepoznám ľudí ktorí by mi takto požičali koňa.
@denna123 kamarat mi nasiel takeho pana normalne na nete mal napisane jazdy na koni samozrejme cudovala som sa ze hned nam ich len tak dal a ze chodte to by si malokto dovolil ale o to viac ma to laka tam ist zas a zas otvorene keby chodim na vodzke a ucim sa tieto veci s instruktorom omrzi ma to velmi rychlo... najlepsie sa uci ked na to clovek pride sam, ked spozna to zviera... ako ked dieta naucis plavat tak ze ho hodis ho hlbokej vody a nech sa nauci samo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
fakt štastie