Ahojte ludkovia je tu niekto kto jazdi na koni alebo kto sa uci ci zacina ? .... co si myslite o tomto sporte ? ja jazdim 2 roky a podla mna to neni take jednoduche ako som si myslela odporucam to skusit ludom co mi tvrdia ze si len vozim zadok a
@lola18 jo, vychádzky po lese to je šupa. najlepšie, keď sa vám kobyla zo stoja rovno rozcvála. voči anglickému štýlu mám strašný odpor, je to kostrbaté, neuvoľnené a umelé.. ale proti gustu..
proste kazdemu sa paci nieco ine ja som vzdy chcela jazdit western no kon je na andglickom tak to je jedno ale k vychadzkam mam uz urcity odstup hlavne vtedy ked nemozem satavit kona
jazdím už 11 rokov začínala som anglickym stylom zavodne som sa venovala parkuru potom som sa dala na western a teraz sa už druhý rok venujem jazdeniu dostihových koní. Niekomu prídu dostihy ako nudné a niekedy ako týranie koní za peniaze. Aj ja som si to myslela ale ako sa hovorí kym nevyskusas tak nevieš a teraz by som ten pocit sedieť na tejto kobyle nevymenila za nič.. Proste je to ako keby mate pod sebou 3 motory neskutocne
Kone sú úžasné . Minulé leto som sa tomu dosť venovala a úplne ma to chytilo . Ten pocit ked sa kôň rozbehne a všade krásna príroda to je niečo neopísateľné . Inak aj ja som toho názoru že všetci si to predstavujú veľmi jednoducho
Ahojte konaci ja jazdim uz asi 2roku a neviem si to vynachvalit, najlepsie su vychadzky do lesa a teraz som si kupila nove veci na kobylku a chcem vam odporucit internetovy obchod www.roni.sk. Minuly tyzden som si tam nakupila super veci pre moju kobylku, maju tam krasne podsedlovky a super zimne deky a ohlavky za super ceny Mozem len odporucat
Ja som mala koňa na ktorom som sa učila sama jazdiť. Najprv som si myslela že sadnem a idem ale skôr sa viac stojí na ňom ako sedí. Je tento šport namáhavý hlavne na nohy.
Ahoj ked som bola mladsia tak som chodievala jazdit na jednu farmu a strasne ma to bavilo kone milujem no bolo to drahe davat 15 euro za pol hodinu vycviku a tak som hladala inu alternativu napriklad ze by som chodila cistit stajne a pomahat s cim treba a zato by som mohla jazdit .. Nenajde sa niekto taky co by o niecom takom vedel ? v okoli GA ? Dakujeem ..
@lola18
Ahoj, ja jazdím 3 roky. Teda pokiaľ sa nepočíta to, čo som sa vozievala na poníkoch keď som mala 5 hihi ^^
Presne s tebou súhlasím a sama viem, že jazda na koni nie je ľahká.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ahoj, ja jazdím 3 roky. Teda pokiaľ sa nepočíta to, čo som sa vozievala na poníkoch keď som mala 5 hihi ^^
Presne s tebou súhlasím a sama viem, že jazda na koni nie je ľahká.