Ja som bola par krat len ako dieta, ze ma vozili na koni... Ale urcite sa chcem naucit jazdit, uz som pevne rozhodnuta. Chcem ist na nejaky kurz, ked bude cas a peniaze
jazdila som asi 5-7 rokov ale nikdy nie dost aktivne a usilovne aby som chodila po pretekoch atd. teraz mam dlhsiu pauzu ale v buducnosti by som rada zas zacala chodit. fakt najkrajsi pohlad na svet je z konskeho chrbta
asi od 4 do 9 rokov keď sme ešte bývali v anglicku milovala som ich ale keď v mojich deviatich rokoch zomrel môj kôň tak som jazdenie odhodila za hlavu ... neviem sa z jeho smrťou dodnes zmieriť
Jazdila som aktivne asi tri roky mala som aj licenciu a bola som na zopar pretekoch ale teraz uz na to nie je cas a ani prostriedky takze ked tak tak jazdim rekreacne tak do tetrenov a tak...
ked som bola mladsia, chodievala som jazdit na jeden ranc...ale akosi s vekom moj zaujem o jazdenie upadol...apropo, teraz by som si naopak na koni zajazdila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
A aj to toho koňa držali nakrátko a aj to som sa hrozne bála