Mno... tento rok.. vlastne už takmer 9ty mesiac si robím autoškolu a nenávidím jazdy... nie že by som sa nerada vozila, alebo neznášala inštruktorku... ale proste akoby som sa bála alebo čo. Bohvie... stáva sa to aj niekomu inému? Alebo sa poväčšine na
ja som sa teda na jazdy nikdy nezvykol tesit, skor naopak, vobec sa mi na ne nechcelo chodit
jazdit povinne 2 hodiny po meste a okoli podla toho, kam ma posle clovek sediaci vedla mna, to ma nejako velmi nelakalo. po absolvovani autoskoly uz jazdim rad.
mna to celkom bavilo ked som robil vodicak ale isto zalezi aj od instruktora.kebyze je mi nesypaticky a este by sa choval nervacky asi by som sa netesil na jazdy.
mne sa na jazdy tez nechce chodit ale zeby som z toho nejake stresy mala to vobec len sa mi nece chodit cez cele mesto aby som sa povozila a dufam ze v juni uz si budem moct jazdit kade budem chcet ja
neviem,ja som sa bala chodit,kvoli instruktorovi,ten za vsetko buzeroval...a niekedy aj ked mi to slo fajn,som sa bala ist,ze nieco pokazim..vtedy ked som sa bala,to dopadlo dobre,a ked som tam sla s tym,ze ok tak to nedopadlo az tak dobre
Ja som mal instruktora Generala. Bol tvrdy ale normalny a veeeeelmi vela ma naucil. Hlavne veci ktore v ziadnej ucebnici nenajdem. A dnes som mu vdacny
@athelasil@gabushka mno tak nejako som spanikárila po prvých troch jazdách apovedala som si, že do auta viac nesadnem, ale potom násilím som musela sa tam vrátiť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
jazdit povinne 2 hodiny po meste a okoli podla toho, kam ma posle clovek sediaci vedla mna, to ma nejako velmi nelakalo. po absolvovani autoskoly uz jazdim rad.
instruktor: "si normalna? mohol nas zabit!!! leze sa autobusu do cesty???"
ja: "klidek, sak ma brdzy..."
Prikladám foto úžasného kruhového objazdu:
riadte sa podla toho...
neviem,ja som sa bala chodit,kvoli instruktorovi,ten za vsetko buzeroval...a niekedy aj ked mi to slo fajn,som sa bala ist,ze nieco pokazim..vtedy ked som sa bala,to dopadlo dobre,a ked som tam sla s tym,ze ok tak to nedopadlo az tak dobre