Caute , stale nerozumiem tomu preco jazykove skoly , urcene najma pre studentov a mladych ludi , su stale take drahe ... odkial ma student vziat tisic eur na mesiac v jazykovej skole , existuje ina alternativa skoly omnoho lacnejsia ? Tak isto na vyske m
pretoze to je biznis a oni vyuzivaju to co je dnes dost podstatne a to su jazyky. bohuzial sme v takej dobe ze bez jazyka sa zachvilu uz ani bezdak nevysere.
mala som individuálne hodiny s native speakerom v jazykovke a ani to nestálo tisíc na mesiac. A nejaká menej intenzívna by stála ešte menej. Čiže neviem o čom točíš.... (ok, asi sú aj také drahé, ale drvivá väčšina nie).
mala som 2x60 minút týždenne v priebehu šk. roka spolu za 200€ tak nehovor že je to za tisícku na mesiac (och a dúfam že sa nejedná o haitskú kreolčinu, ale o také en, es, fr, de, r)
mala som 2x60 minút týždenne v priebehu šk. roka spolu za 200€ tak nehovor že je to za tisícku na mesiac (och a dúfam že sa nejedná o haitskú kreolčinu, ale o také en, es, fr, d, r)
to je moc veľa čo si udala... normálne jazykovky stoja cca 500 eur na semester a hodiny máš každý pracovný den... a ked si to rozrátaš tak jedna hodina vyjde cca na 2-3 eura.. ale to su také hodiny, že už po pol roku vidno rapidnu zmenu ...
@mango236
dokonca som aj vela napisala...link neviem, ale skus kuknuť napriklad stranky akademie vzdelavanie, myslim, že tá je z drahších, ale potom su kurzy jazykoviek napr. elli, škola uspechov, chantal, ktoré ta v skupine vyjdu okolo 100-150 eur na cely rok...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
..kriste, cítim sa ako z teleshopu
dokonca som aj vela napisala...link neviem, ale skus kuknuť napriklad stranky akademie vzdelavanie, myslim, že tá je z drahších, ale potom su kurzy jazykoviek napr. elli, škola uspechov, chantal, ktoré ta v skupine vyjdu okolo 100-150 eur na cely rok...