Zdravím. Chcel by so msa opýtať na váš názor, či sa v dnešnej dobe oplatí študovať jazyky. Tým nemyslím angličtinu, nemčinu, ruštinu ale skôr arabský jazyk, japanistiku alebo čínsky jazyk. Tiež by mi pomohlo nejaké info, kde by sa dali tieto jazyky študov
a hmm porozmyslaj nad Brnom/Prahou/Viednou, potom mozno UK - UK myslim ma daco take, lebo poznam dve devy co studuju koreanistiku ...
a tak tu kukaj - » www.fphil.uniba.sk/fileadmin/user_...
31,32,34,37
btw toto su veci co si mas najst sam, lebo inym stylom sa na normalnej VS neudrzis velmi
japončina, čínština aj arabčina sa dá študovať na Komenského v Blave...japončinu a činštinu striedaju..myslím, že tento rok budu otvárať činštinu a na další rok zasa japončinu..a arabčinu otváraju tak asi každe tri roky....tento rok nebude, ale na ten dalsi asi hej
čautee tiež by som chcela nadviazať na otázku vyššie a spýtať sa, či keď už sa rozhodnem študovať napr. japončinu konkrétne na UK v Prahe, musím robiť aj prijimacie skušky z tohto jazyka, alebo sa tento jazyk vyučuje až na VS a od základov? ..resp. či neviete niekto ako je to so študiom iných, napr. škandinávskych jazykov na UK. nemáte niekto skusenosti?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
co sa tyka uplatnenia v SR, okrem tlmocenia napr. IBM berie - » www.profesia.sk/praca/manpower-... ... » www.profesia.sk/praca/manpower-... ... alebo arabsky mas tunaka - » www.profesia.sk/praca/swiss-pos... ... ale tak zahranicie pohoda ...
a hmm porozmyslaj nad Brnom/Prahou/Viednou, potom mozno UK - UK myslim ma daco take, lebo poznam dve devy co studuju koreanistiku ...
a tak tu kukaj - » www.fphil.uniba.sk/fileadmin/user_...
31,32,34,37
btw toto su veci co si mas najst sam, lebo inym stylom sa na normalnej VS neudrzis velmi