Dobrý Deň, mám 16 a v škole sme pár krát hrali florbal . Veľmi ma to zaujalo ale mojich kamošov veľmi nie. Chcel som sa spýtať či v 16 nie je neskoro začať hrať florbal ? Keď nie tak kde by som ho mal začínať hrať ?
podľa toho čo chceš dosiahnuť... ak si chceš iba tak zahrať alebo za nejaký klub tak neni neskoro ale nečakaj, že ked teraz začneš tak o rok budeš majtrom sveta
a inak, ak si hral doteraz niečo, tak ti to pôjde lepšie, ked robíš jeden šport tak tie dalsie sa rýchlejšie potom naučíš hrať (vďaka takým veciam ako koordinácia pohybov, rozum v hre a podobne)...
Možno nie je neskoro, ale (nechcem ťa odhovárať) prídeš do kolektívu, kde tí chalani hrajú minimálne 2-3 roky spolu, tam sa už ťažšie zapadá, aj začiatky sú ťažké, keďže pravdepodobnejšie budeš "zaostávať" oproti ostatným, ale ak máš trochu prirodzeného talentu a budeš chcieť, tak ich kludne môžeš dobehnúť
nemyslim si ze je to neskoro... pretoze na to co ta bavi nikdy nieje neskoro.. rok co rok budes mat pocit ze si na nieco stary pritom to nieje vobec pravda..
..ja som zacinal z forbalom v osemnastich.. a teraz vediem jeden vysokoskolsky tim, hrame ligu a po pociatkoch ktore boli narocne sme toho roku hrali playoff o finale..
..zaciatky su tazke neskor pride radost z vysledkov..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a inak, ak si hral doteraz niečo, tak ti to pôjde lepšie, ked robíš jeden šport tak tie dalsie sa rýchlejšie potom naučíš hrať (vďaka takým veciam ako koordinácia pohybov, rozum v hre a podobne)...
aký suverén z teba 8)
ale @mark101 jeho počúvaj, on má skúsenosti
..ja som zacinal z forbalom v osemnastich.. a teraz vediem jeden vysokoskolsky tim, hrame ligu a po pociatkoch ktore boli narocne sme toho roku hrali playoff o finale..
..zaciatky su tazke neskor pride radost z vysledkov..