kedze...mam pocit,ze anketou by som vam znizila pocet moznosti odpovede budem sa pytat radsej v diskusii...predsa len diskusiou k trvalej invalidite alebo aspon nejakemu (ne)jasnemu zaveru
podla mna nahody neexistuju.. aa nekto tu spominal osud... ani v ten neverim .. ved musime na sebe makat aby sme dosiahli co chceme...a ked clovek zamaka tak sa mu mozno podari dosiahnut co chce.. aa keby veril v osud tak si povie :naco budem makat.. ved aj tak mam svoj osud a vsetko co ma mi samo spadne "do lona" z neba..(???) blbost.... preto osud v pravom zmysle slova nie je.... kazdy je strojcom svojho stastia. tot moj skromny nazor..
dakujem vsetkym v istej vacsine sa mi potvrdzuje,ze vacsinou su osoby zenskeho rodu presvedcene o omylnosti nahod,resp. o tom,ze neexistuju.. to ma fakt sokuje....dakujem vam vsetkym za nazor...ta otazka nebola pre nic za nic to nema zmysel...bud sa hadajme,alebo sa aspon prinutme uvazovat nad niecim,nicim a hocicim neistym na tomto svete aj vam prajem stastny novy rok...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
1. Každý otázku pochopí svojim spôsobom
2. Aj tak sa k ničomu nikto nedopracuje ...
... Mimochodom našlo by sa niečo, čo fyzika označuje za vyslovene náhodné ....