Ja som z BB a úprimne, veď tu máme pekné akurát tak námestie a okolie Bystrice. Ale keď to porovnávam s inými mestami, veľmi často je to tiež tak, že hlavné historické námestie je pekné a to je tak všetko.
bol som tam asi 2x, sice som vela nepochodil, ale pacilo sa mi tam. Namestie je super. Kedysi boli aj take uvahy ,ze BB by mohla byt hlavnym mestom, ma dobru polohu v strede SR. Mozno aj byvat by som tam chcel
Máš tam preklep, chcel si napísať Štiavnica. Bystrica má pekné námestie, ale ten mrakodrap to tam špatí.
Štiavnica mi je sympatická atmosférou, okolitou prírodou, architektúrou.
Aj Košice sú pekné - Hlavná je očarujúca, fakt asi najkrajšie námestie čo máme a okolie je pekné kopcovité, ale je to veľké mesto a má aj nepekné oblasti.
V Bratislave som doma, lebo to tam poznám a poznám hlavne miesta, o ktorých by človek ani nepovedal, že sú v Bratislave a mám ju rada, aj keď je niekedy škaredá, rozbitá a preplnená.
Aj Trnava je pekná, aj Poprad lebo má Tatry a Terchová, Kremnica, Trenčín.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
podľa mňa je najkrajšie Komárno
Štiavnica mi je sympatická atmosférou, okolitou prírodou, architektúrou.
Aj Košice sú pekné - Hlavná je očarujúca, fakt asi najkrajšie námestie čo máme a okolie je pekné kopcovité, ale je to veľké mesto a má aj nepekné oblasti.
V Bratislave som doma, lebo to tam poznám a poznám hlavne miesta, o ktorých by človek ani nepovedal, že sú v Bratislave a mám ju rada, aj keď je niekedy škaredá, rozbitá a preplnená.
Aj Trnava je pekná, aj Poprad lebo má Tatry a Terchová, Kremnica, Trenčín.