Je blbe ist na vysku o rok neskor, teda stratit jeden rok?
Tento rok som zmaturovala a z istych dovodov som nemohla ist na vysku kde ma prijali a kde som chcela ist ..sla som na inu aj na iny odbor no o rok to chcem skusit znova..ale neviem ..nie je blbe stratit jeden cely rok, tym padom sa mi predlzi studium, bu
neries spoluziakov, ja mam spoluziakov aj takych postarsich panov co tipujem, ze maju aj deti a podobne
a mam aj spoluziaka, ktory ma 25 rokov ci kolko to ma
skor len sa zameraj na tie peniaze, ci to budes mat ako zaplatit
a vec jedna co ma zaujima, preco si tam nesla ist ked si chcela tam ist, ale sla si niekde inde? a preco si si taka ista, ze tam chces prestupit? nedava mi to zmysel vobec
@acvd43xa7w nuz ani sa nepytaj preco som tam nesla..tento dovod by asi nik nepochopil, dokonca som bola aj prijata na tu skolu kde som chcela ist ale som tam dobrovolne nakoniec nesla..
za ten rok nie je úplne isté, či ťa na tú školu zoberú znova, ale z hľadiska tých spolužiakov by som si na tvojom mieste hlavu nelámala...my sme mali aj 30ročných spolužiakov jediné blbé na tomto tvojom odklade bude len to, že po škole nebudeš môcť na absolventskú prax, ak budeš mať o ňu záujem, lebo tá je len do 25tky...
ak si si ista, ze to je to, co chces robit tak to urcite strateny rok nebude! predstav si, ze by si tam nesla, tak by si stratila mozno ovela viac, ako 1 rok ...a fakt by som sa zamyslala skor nad tymi peniazmi
Vyska uz nie je stredna, tam mozes mat vselijakych spoluziakov nikto na to nepozera. Ja som po roku odisiel, rok podnikam a dam sa externe cize som stratild va roky a na externom studiu uz duplom nebude len moja vekova kategoria.
@nixxina priznám sa, že neviem ako je to teraz, ale pred dvomi rokmi bolo možné absolvovať prax len do 25rokov...tiež sa mi to zdalo trošku blbé pre tých, čo im vychádzajú zle roky, ale...inak nevychádzajú aj tebe zle náhodou roky? nech počítam ako počítam, ja som na výšku ( po 9tich rokoch na ZŠ a 4rokoch na SŠ) nastupovala v 19tich
Netaha mi ani poriadne na 20 a som druhak, zas skoro som siel kvoli 8rocaku a bolo mi by uplne jedno ci skocim 23, 24 alebo 25, rok ta nezabije, pokial ho nepresedis na zadku.
ja som šla o rok neskôr a nemám pocit, že by som ho stratila.. hlavné je ako si ho naplníš ty sama.. keby som to mala spraviť ešte raz, tak to spravím.. možno ten čas strávim inak.. ale určite to nie je prekážkou..
@lintu ee mne idu dobre akurat ani zdaleka neskoncim v 24 ,lebo mam stratene roky tiez... ale sa mi to zda trochu nezmysel Bo polka mojich spoluziakov zacinala tak Ci tak v 20 ... ale uz som si zvykla na slovensku sprostom.. alebo ked si na 5 rocnom bilingbalom Nemas narok na tu prax...tak nech zedia
a kam sa chceš ponáhľať? veď dnes bude mať titul pomaly každý debil, takže radšej pracuj tento rok na tom, aby si mala medzi tými debilmi nejakú výhodu, vlastnosť navyše
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
lepsie ako studovat nieco comu sa nechces venovat
a mam aj spoluziaka, ktory ma 25 rokov ci kolko to ma
skor len sa zameraj na tie peniaze, ci to budes mat ako zaplatit
a vec jedna co ma zaujima, preco si tam nesla ist ked si chcela tam ist, ale sla si niekde inde? a preco si si taka ista, ze tam chces prestupit? nedava mi to zmysel vobec
niekto strati aj mnoho viac a tiez zije
s peniazmi nie je problem
a chcem tam ist lebo je to iny a lepsi odbor
a diki vsetkym, povzbudilo ma to
bezne ludia zacinaju studovat v 20tke cize keby studuju 5 rokov klasicky nikto by tu prax nestihol...
ci jak to je ?
no ja mam uz tiez takmer 20 kedze mi zle vychadzaju roky
a preco ak smiem vediet? aj ine mesto a iny obor?
Studujem inu vysku, v rovnakom meste a odbor mam iny
jasne budem sa tesit
vek a ine blbosti neries, nikto to neriesi, chod proste na to co chces a kedy chces ak mas na to cash
@luthien I know the feeling,
a keď budeš pracovať, alebo ten rok inak zmysluplne využiješ, tak to určite stratený rok nebude