no sorry ale ked som si precital co ste mi popislali pod fottku mal som aj chut sa oholit.ale pri mojom zarasteni by to trvalo tyzden taze si musim najst niekoho co mito urobi.heh ale urcite sa niektomu pacim aj takyto,mozno
Vela chlpov - fuj...ale zas..ako na ktorom..každému sa to nemusí hodiť..keď niečo úplne oholiť tak ten zadok napr, a keď chlpaté brucho tak len na pupku..ináč sa mi to nepáči..a nie moc samozrejme
Podla mna je to v pohode. Chlap ma byt CHLAP, do xichtu nech mu vidiet je, ale co ma pod trickom, mi je fuk. Rozhodne povazujem za normalnejsie takeho naturalistu, ako nejakeho napudrovaneho narcisa .
natural? drevorubač? mas vobec v tomto skusenosti? každa žena je ina. mne osobne sa pačia muži ktorí su trochu zarasteny na brade. a la Colin Farell ale hmm hrud az po slabiny by mohla byt oholena heh je nechutne mat chlpy v ustach okrem toho ked je oholeni viac to klze ne
just, aj tak si pupok neoholim..!!... ...pri nom, nevidim dovod, hrud zatial nemusim, uvidim potom....a v zivote by som si neoholil nohy a ruky...!!
..ale mam kamaratky, ktore ma "nutia" sa NEholit -zatial len na tvari a , a tiez , aby som sa nestrihal....tak si myslim, ze aj na bruchu a hrudi budu zastavat rovnaky nazor..
blondacia a plavovlasi maju vyhodu ze aj ochlpenie maju svetlejsej farby a ich fenotyp im ani nedovoluje zarasteny chrbat alebo velmi huste ochlpenie tela ... co sa tyka hnedookych bruentakov alebo tmavovlasych, tak tym odporucujem holit sa a si vsetko a pravidelne
myslím žeee každý má iný názor... aaa o to či má chlpatú hruď či brucho alebo zadok nejde... ak sa dotyčný dvaja fakt ľúbia .... tak partnerke je toto jedno... ale keď ste niekde na disco ... tak to je už iná reč... taká rýchlovka s osobou kt. vlastne nepoznáte a ukážete zarastenú hruď... tak to vyzerá divne.. zvlášť pri mojich rokoch ... ale pokiaľ je hruď vyšportovaná tak to neprekáža.. .zameriavajú sa skôr na svaly a ich tvrdosť ako na chlpy ... ale ak máte stým problém ... normálne si ohoľ hruď a je to vybavené
@murcatko co ja viem ked zacnes na hrudi, tak nebudu take prirodzene a potom budes musiet holit stale...jednej sa take paci, jednej nie, tak si vyber no a brucho? detto ako hrud
mne sa paci chlpata hrud, a brucho tiez. akosik som "vyrastla" z obdobia, kedy ma pritahovali muzske chude tela bez upllneho ochlpenia. co vsak nemusim je, ked chlap je chlpaty vsade - este aj na chrbte (blee).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
u moužov neviem ale u žien mi to sexy nepripadá
mňa to nejak nerajcuje.
ale viem, že určite by som si neholil hruď ani brucho...kks
Ale neupresnila si, čo ťa nerajcuje. Ale asi vieš, čo rajcuje mňa.
K téme: Keďže je môj trupný zárast decentný, nepovažuejm za nutné ho odstraňovať, jedine ak strojčekom zastrihávať.
co som pocul: brucho chlpate -ano hrud -nie
@marek1888
@murcatko
@spidy
ja uz mam 11 a stale nist
aj strnisko je sexi
dokonca take male strnisko ma vie , ehm, zaujat, vrrrr
uuuu
(ed westwick je sexyyy ale radsej nech ostava obleceny ta jeho chlapata hrud, ble)
natural? drevorubač? mas vobec v tomto skusenosti? každa žena je ina. mne osobne sa pačia muži ktorí su trochu zarasteny na brade. a la Colin Farell ale hmm hrud az po slabiny by mohla byt oholena heh je nechutne mat chlpy v ustach okrem toho ked je oholeni viac to klze ne
..ale mam kamaratky, ktore ma "nutia" sa NEholit -zatial len na tvari a , a tiez , aby som sa nestrihal....tak si myslim, ze aj na bruchu a hrudi budu zastavat rovnaky nazor..