niektoré pády na snb sú dosť zlé a nepríjemné mne by trebalo asi aj chránič chrbtice, kolien, lakťov a hlavne zadku ! ale mám zatiaľ len prilbu takže áno, je to dobré a potrebné
neviem, nevenujem sa ziadnym zimnym sportom cez zimu len lezim doma jak medved asi jediny pohyb co robim v zime je ked sa zas zdrbem na tom priblblom krivom chodinku pred bytovkou a padnem susedovi na auto.
Ale kebyze ma napadne sa ist snowboardovat aj ked to neviem asi by som si prilbu nebral.
určite áno !!!! či si začiatočník alebo chodíš súťažiť na XGames prilba sa ti vždy zíde ! nidky nevieš či do teba niekto zozadu v plnej rýchlosti nenarazí a vtedy ti bude prd platné že si si robil pomaličky oblúčiky ... a keď chceš rýchlejšie jazdiť a skúšať aj snowpark tak bez prilby máš istý minimálne otras mozgu... ja mám ešte aj chrániče na chrbát, zadok, kolená aj zápastia ... bez toho na svah nikdy nejdem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ale kebyze ma napadne sa ist snowboardovat aj ked to neviem asi by som si prilbu nebral.
@luc.ka