kazdy ma nejake svoje tajomstva.. mam jednu jedinu fakt dovernu osobu, ktorej sa mozem zverit s cimkolvek a nijak ma neodsudi a ani to nikde inde nezacne roznasat.. a vzajomna dovera je upevnena vecinou tym, ze ked jeden z nas tomu druhemu nieco odhali tak vzapeti aj druha strana s niecim vyde ... kazdopadne nemam take tajomstvo, ktore by som niekomu nemohol nikdy povedat.. aj ked na niektore veci to bude musiet byt fakt ze spriaznena dusa ktorej by som kedykolvek bez vahania vlozil svoj zivot do ruk a nemusel by som mat pred nou (ani ona predo mnou) ziadne tajomstva... ak ma, tak ma a netaham ich nasilu ak to povie z vlastnej vole tak je to pre mna velky prejav dovery .. takze v konecnom dosledku povazujem tajomstva za urcity sposob ako istym ludom prejavit svoju doveru a ze to s nimi myslim vazne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
@fxx neprovokuj!
Teda pokiaľ tajomstvo disponuje ochranným faktorom, mohol by sa tento fakt považovať ako obhajoba pre jeho udržanie.
Ľudstvo samo o sebe žije v jednom veľkom tajomstve, ktoré nás sprevádza každý deň.