Este pred nejakym tym dnom mi vyzerala skoro ako DOKUMENT, no musel som si ju trosku vyfarbit, lebo som mal pocit, ze vacsina navstevnikov hlada, a samozrejme aj pozera hlavne obrazky, filmy, co sa kde da stiahnut a podobne.
@3 To pocitadlo som si tam nedal preto, lebo nevie odlisit moju navstevnost od cudzich navstev. A potom, ak si ju pocas dna editujem viackrat, tak sa mi aj vdaka mne ta navstevnost zvysuje.
Zatial mi staci, ze najpouzivanejsie vyhladavace mi ju velmi rychlo vyhladavaju.
Staci napisat toto: PZNT HURBANOVO, alebo HURBANOVO FOTOGRAFOVANIE, alebo PZNT-PEE ...
ked chces vela navstevnikov, tak zalezi na navstevnosti
ak chces iba kvalitne diskusie, blogy napriklad, tak zalezi viac na obsahu ako navstevnosti,
ak chces prezentovat svoju tvorbu, hladat klientov ktory by chceli saby si im urobil web, tak zalezi na vzhlade a ostatne veci su menej podstatne... DD
Pokial ide o to, obrazky su dost dolezite, lebo mne ako navstevnikovi sa mi nechce este preklikavat, potom klikat naspat a podobne, len kvoli obrazku, radsej si pozriem obrazok priamo na stranke
K dizajnu, cela stranka mi pripada ako vytvorena v skicari, pokial ide o farby, zislo by sa najst ine farby a mozno ich nemiesat az tolko... Musis najst 2-3 farby ktore sa hodia k sebe (napr ako tmavo modra, svetlo modra s bielou. to je len napad, pocuvat ma nemusis a popracovat na tom dizajne a zmiesat odkazy s obrazkami (ako napr na birdzi sa da klikat na obrazky)
Osobne si myslim, ze lepsie by bolo napisat aspon maly clanok a k tomu viac na » blabla ako len odkaz, lebo tazko nikoho nezaujmes... Zisla by sa navstevna kniha, pripadne aspon shout.
Tolko moj nazor. Nikdy som nevedela, ze sa mi raz bude hodit vytvaranie stranok v mojom utlom veku
@6 zaleze na tom, ake pocitadlo si vyberies, niektore pocitadla to vedia a maju tiez ine funkcie, ako napr. to, ze dokazu zapocitat len jednu navstevu z jedneho PC denne. Ja pouzivam » counter.cnw.cz/... a som dost spokona
@8 Suhlasim s tvojim nazorom. Asi tak nejako to bude. Nechcem robit inym webstranku. Staci mi ta moja. Aj tak mam co robit, aby bola ako-tak aktualna. Vsetko neviem stihat sam.
Na kvalitnych strankach robi viac ludi, a kazdy z nich ma svoju cast, ktoru aktualizuje.
ide o to za akym ucelom je stvorena...ak na nej chces zarabat love musi mat kvalitny obsah a samozrjme navstevnost ak cches zaujat a robis to preto ze ta to bavi tak obsah
web nie je súťaž, web je miesto kde sa môžeš prezentovať. ak ti stačí že sa prezentuješ 70tim ľuďom týždenne, tak to stačí. ak ti to nestačí, tak to nestačí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
...či ako si to myslel ,že čo je dôležitejšie
Este pred nejakym tym dnom mi vyzerala skoro ako DOKUMENT, no musel som si ju trosku vyfarbit, lebo som mal pocit, ze vacsina navstevnikov hlada, a samozrejme aj pozera hlavne obrazky, filmy, co sa kde da stiahnut a podobne.
Urobil som to dobre?
Zatial mi staci, ze najpouzivanejsie vyhladavace mi ju velmi rychlo vyhladavaju.
Staci napisat toto: PZNT HURBANOVO, alebo HURBANOVO FOTOGRAFOVANIE, alebo PZNT-PEE ...
ked chces vela navstevnikov, tak zalezi na navstevnosti
ak chces iba kvalitne diskusie, blogy napriklad, tak zalezi viac na obsahu ako navstevnosti,
ak chces prezentovat svoju tvorbu, hladat klientov ktory by chceli saby si im urobil web, tak zalezi na vzhlade a ostatne veci su menej podstatne... DD
Pokial ide o to, obrazky su dost dolezite, lebo mne ako navstevnikovi sa mi nechce este preklikavat, potom klikat naspat a podobne, len kvoli obrazku, radsej si pozriem obrazok priamo na stranke
K dizajnu, cela stranka mi pripada ako vytvorena v skicari, pokial ide o farby, zislo by sa najst ine farby a mozno ich nemiesat az tolko... Musis najst 2-3 farby ktore sa hodia k sebe (napr ako tmavo modra, svetlo modra s bielou. to je len napad, pocuvat ma nemusis a popracovat na tom dizajne a zmiesat odkazy s obrazkami (ako napr na birdzi sa da klikat na obrazky)
Osobne si myslim, ze lepsie by bolo napisat aspon maly clanok a k tomu viac na » blabla ako len odkaz, lebo tazko nikoho nezaujmes... Zisla by sa navstevna kniha, pripadne aspon shout.
Tolko moj nazor. Nikdy som nevedela, ze sa mi raz bude hodit vytvaranie stranok v mojom utlom veku
@9 máš úplnú pravdu
Ja tu navstevnost vidim, takze za prvu polovicu tohto mesiaca to bolo nejakych tych 70 navstev.
Staci to, ak tam nemam nic na stahovanie?
Okrem toho ako sa na to divam, nevidim na co je ta stranka zamerana, vidim len kopec farieb a kopec odkazov na ine stranky
Na kvalitnych strankach robi viac ludi, a kazdy z nich ma svoju cast, ktoru aktualizuje.
a či to stačí?
či to stačí na čo, prosímťa??
A stacilo mi urobit niekolko zmien, pridat fotky a navstevnost sa mi zvysila o viac ako 100% . No SUPER! Nie?