neviem nevidela som ale podla toho co mi vsetci vraveli tak je to dost huste psycho...a ja som dost slaba povaha tak neviem...ak je to shit pozriem si to ale ak je to skutocne take zle radsej nechcem vidiet....bo k zlym snom a psychickemu zruteniu by som zrejme mala blizk
ja sa bojim pri vsetkom cize sa budem bat aj pri tomto idem si pozret nejaky trailer na youtube ale teraz v noci ked som tu sama v obyvacke to bude hrozne
kokos akurát dnes som s ním zabil večer-akože pozri si ho-nieje zlý ale má nejaké hluché miesta atď...ehmm...a pre takú manželku ako mal hlavný hrdina by som určite aj ja urobil kadečo
ufff, takýto tuctový rádoby horor som už dávno nevidela.
koniec posrali totálne, tá babka čo sa zmenila na spidermana - no ani nekomentujem.
povedala by som, že skôr ako strašidelné to bolo nechutné - napr. to dievča v kúpeľni s tými ústami som ani nevidela, lebo to bol maxi humus a na konci ako ho tá babka začala oblizovať - ale to boli fakt jediné momenty.
takže pre mňa nula bodov. a nemám rada "horory", kde si myslia, že keď budú tiecť hektolitre krvi, budú sa všetci triasť ako osiky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
koniec posrali totálne, tá babka čo sa zmenila na spidermana - no ani nekomentujem.
povedala by som, že skôr ako strašidelné to bolo nechutné - napr. to dievča v kúpeľni s tými ústami som ani nevidela, lebo to bol maxi humus a na konci ako ho tá babka začala oblizovať - ale to boli fakt jediné momenty.
takže pre mňa nula bodov. a nemám rada "horory", kde si myslia, že keď budú tiecť hektolitre krvi, budú sa všetci triasť ako osiky.