Neuznavam gymnazia...ved na vysku mozes ist z hocijakej skoly..a ked daju rodicia nejake decko na gymnazium aj ked nema na ucenie take vlhy to sa mi hnusi...bo vacsinou to neni o rozhodnuti dietata ale jeho ridica..potom to tak aj dopada ze tu skolu nezvlada...
hlasovala som za nie, aj ked sa musim priznat ze na gymko sama chodim. ak sa teraz ucis rada a vela tak tam chod, ale ak sa ucis malo a nechce sa ti tak radsej nie, je to naozaj zaberacka aspon to moje, priprav sa ze budes kazdy tyzden pisat pisomky a odpovedat, proste vzdy sa musis iba ucit
na gymku sa naučíš mrte ebilín, ktoré ti nikdy na nič nebudú síce aj na iných školách, ale aj tam no... ale to by si sama mala vedieť, podľa toho, že čo chceš potom ja ako strojár by som asi na psychológiu nešiel, takže tak
moj hlas je: nie
a vysvetlenie? sama som chodila na gympel a teraz este 5 rokov vyska, s inou strednou sa aj rychlejsie zamestnas a mozes zacat podnikat- lepsie podmienky, s gymplom si v podstate nic, ale jasne, ze tu ide o sikovnost a chut ist potom na vysku, ale ta chut ta moze pocas gympla prejst..
drz sa
na gymnazium by mal ist ten kto ma volu sa ucit aj hovadiny, vysledkom je len lepsia priprava na VS
ty co nie su z gympla sa budu musiet dost vela veci na VS doucit, ale teraz to plati, ze aj gymnazisti casto nemaju zvladnute cele ucivo z gympla lebo sa to da lahlko odflakat
nemamprachy: Ty si to uhádol, chcem študovať na výške psychológiu, lenže to je také že to chcem teraz. Neviem čo bude o tých pár rokov.
klaudinka987: Tak učiť sa naučím len to je to, že sa mi nechce. Veľa ľudí mi hovorilo, že gymnázium sa neoplatí a preto sa neviem rozhodnúť. Ale vysvečko bolo super, takže asi pôjdem tam a budem si musieť zvyknúť na drvenie. Len sa bojím že mi to zaberie veľa z voľného času alebo že by bola pre mna vhodnejšia OA.
ked chces ist studovat psychologiu tak si myslim ze je dobre ist na gymnazium...ved psychologia je pomerne siroky odbor a potrebujes znalosti z vela oblasti... Ja som na gympli tiez a nestazujem sa...zacala som uz od decka na osemrocnom takze som si zvykla na vyssie naroky
14. mna aj tie hluposti zaujimali, len ma to sralo v maturitnom rocniku ked som sa musel viac ucit na nematuritne predmety nez na maturitne. Ale niektore skoly maju maturitny rocnik viacmenej odlahceny.
Gympel som si vybrala sama, pretože bol zameraný na angličtinu, mama bola šťastná ako blcha Prirodzene, chystám a na výšku, ale kt. bude mať niečo s ENG jazykom, ako prioritu mám prekladateľstvo a tlmočníctvo, tam som si pozerala jednu výšku že čo treba na prijatie (akože, slovenčina, gramatika, literatúra, NOS, a pod... Ešteže mám rada slovenčinu A kebyže sa nááhodou podarilo, tak zahraničie, VB alebo USA, ale to už finančne je to iné. Takže ja gymple celkom aj hej, nám sa tam striedajú dni, keď nám veľa poodpadáva hodín, ľahké hodiny a pod. s týždňom, keď je plno skúšok a tak.. Ale neviem si sama seba predstaviť na nejakej odbornej škole, lebo keď som išla na strednú, ešte som ani len netušila, čo do budúcna.
Ak vieš už na základnej, čo chceš, tak nie. Ale ak nevieš a chceš ísť aj na výšku, lepšie je ísť na gympel, tam sa rozhodneš. Je to dobrá príprava na vysokú školu. Ale priprav sa, že učenia je dosť. I keď ja osobne sa nesťažujem.
Tak rada by som ti povedala, že hej, ale ja svoju školu nenávidím a je to gymnázium. Nie je pre mňa, je nezáživná, stereotypná. Rozhodne to nebola dobrá voľba, pre mňa.
Ale, ak chceš ísť ďalej na VŠ gymnázium ťa pripraví najlepšie, to je fakt. Držím palce snáď si vybereš tú správnu, len sa drž svojich snov a vyberaj si podľa toho
@25 ja som vedel na zakladnej naco sa chcem zamerat ale ina skola ako gympko mi to neponuklo @27 ved teraz sa uz kazdy dostane na vysku, nemyslim na tie lepsie, ale ked mi ide len o nejaky titul, tak kazdeho vezmu, ak neni totalny debil
Navyše kopa zbytočných poznatkov, v živote ich ani potrebovať nebudeš. Naučíš sa ich a o týždeň nevieš o čom to bolo, týždenne ja mám minimálne 2 písomky, skúšanie. Aj ja som si myslela, že to bude dobre, ale prešla ma chuť veľmi. A ak ti prijatie na výšku nevynde , nezamestnáš sa nikde, s gymnázium si nič. Asi je lepšie mať odbornú a robiť potom.
gympel je fajn, ak tam naozaj chces ist, lebo ak nemas motivaciu, tak ta ta skola zdepta... ale ak uvozujes o vyske, tak rozhodne je to fajn vyber.. na druhej strane, ak si si nie ista, ci na vysku chces, tak to, ze skoncis gympel ti bude nanic...
A druhy fakt, podla mna to teraz dost upada, na gymko sa dostane kazdý priemerny student... a vzhladom na to, ze ucivo je niekedy fakt narocne, tak ho to potom fakt zdepta
Je to super pretože vlastnee študuješ všetko, máš všeobecné zameranie, prehľad a potom môžeš ísť na ktorúkoľvek strednú aj keď počas strednej 20 krát zmeníš názor na budúcnosť a tvoju robotu stále to môžeš zmeniť je to ťažké ale kto to zvládne, vyhráva a navyše je tam väčšia úspešnosť na výýšku čo je super
gympel ťa aspoň niečo donúti sa naučiť... nie ako niektoré školy kde sa deti len v ritiach škrabú ... česť výnimkam (výnimka = škola, nie tie deti čo sa neškrabú)
@athelasil
"ako, ak niekto NECHCE ist na vysku,tak na gympel nie.." --- BLBOST !!!!! Na vysku mozes ist z hoc akej skoly....zalezi od toho ci si sikovny a nie ci si chodil na gympel....
Podľa mňa je to najlepšia škola! Dostaneš všeobecné vzdelanie... ak chceš ísť na výšku, tak nie je o čom - jednoznačne gymko boduje... Aj na prijímačkach na výšky máš takmer všetko v rozsahu gymnaziálneho učiva a naviac máš tam možnosť zamerať sa na predmety o ktoré sa zaujímaš a plánuješ ich študovať
podla mna gymnaziu je dobry vyber...aj ked je to makacka viem sama z vlastej skusenosti ale je to priprava na vysoku a nieco sa tam aj naucis
a je to dobra skola ked este nemas pred sebou ziadny ciel a nevies ze akym smerom sa mas zamerat dalej
hej hej setci tu hovorite ze ak chcete ist na vysku tak ano gympel..ale ak niekto kto bol na gymnaziu nahodou tie skusky na VS nespravi, tak si moze ist piskat...lebo nema ziadnu prax ani nic...ziadna robota...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
4 hodiny nemaju ani prvaci na zakladnej a my hej ked sa dari, tak sa dari
hm tak ale urcite lahsie ako niektore odborne skoly. len je tu potom problem s vyskou. vo stvrtom rocniku si povies: a teraz co??
a vysvetlenie? sama som chodila na gympel a teraz este 5 rokov vyska, s inou strednou sa aj rychlejsie zamestnas a mozes zacat podnikat- lepsie podmienky, s gymplom si v podstate nic, ale jasne, ze tu ide o sikovnost a chut ist potom na vysku, ale ta chut ta moze pocas gympla prejst..
drz sa
ty co nie su z gympla sa budu musiet dost vela veci na VS doucit, ale teraz to plati, ze aj gymnazisti casto nemaju zvladnute cele ucivo z gympla lebo sa to da lahlko odflakat
klaudinka987: Tak učiť sa naučím len to je to, že sa mi nechce. Veľa ľudí mi hovorilo, že gymnázium sa neoplatí a preto sa neviem rozhodnúť. Ale vysvečko bolo super, takže asi pôjdem tam a budem si musieť zvyknúť na drvenie. Len sa bojím že mi to zaberie veľa z voľného času alebo že by bola pre mna vhodnejšia OA.
Ked si sikovna a rychlo chapes, tak aj na gymply budes mat casu viac nez dost.
len dodam na VS mozes ist z hociktorej skoly(aj z ucnoviek), ale ten vyber je obmedzeny
Ale, ak chceš ísť ďalej na VŠ gymnázium ťa pripraví najlepšie, to je fakt. Držím palce snáď si vybereš tú správnu, len sa drž svojich snov a vyberaj si podľa toho
@27 ved teraz sa uz kazdy dostane na vysku, nemyslim na tie lepsie, ale ked mi ide len o nejaky titul, tak kazdeho vezmu, ak neni totalny debil
A druhy fakt, podla mna to teraz dost upada, na gymko sa dostane kazdý priemerny student... a vzhladom na to, ze ucivo je niekedy fakt narocne, tak ho to potom fakt zdepta
ja som dala podla seba, konci 8rocny gympel,aj ked to je bieda skola,ale v dacom dobra..
je to indivdualne, ak niekoho bavia blbosti ako ekonomika,strojopis nech ide na obchodnu, ak nie tak na gympel-fyzika,chemia,biola...
"ako, ak niekto NECHCE ist na vysku,tak na gympel nie.." --- BLBOST !!!!! Na vysku mozes ist z hoc akej skoly....zalezi od toho ci si sikovny a nie ci si chodil na gympel....
ja som na gymnaziu inak maximalne spokojna, takze pre mna je to dobry vyber
a je to dobra skola ked este nemas pred sebou ziadny ciel a nevies ze akym smerom sa mas zamerat dalej