kriste boze, nic jednoduchsie nie je...keby ja som mal len take veci (co sa vzathov tyka na riesenie), tak by som bol velmi stastny. Normalne mu povedz, ze sa ti paci a mas len 3 moznosti :
1. povie, ze ok, aj on a rad teba
2. povie, ze ta ma rad iba ako kamosku a tak to aj ostane
3. ak je decko, tak ti povie, ze ta ma rad oba ako kamosku a nasledne sa ti zacne vyhybat
Ja mám taký istý problém..tiež si neviem pomôcť..Je to blbé,a to že nemám čo stratiť je blbosť.Minimálne kamaráta.A taká odvážna aby som mu to povedala nie som
no,ja takisto..a som,mu to povedala,a povedal mi nieco take,ako ma v 2 moznosti @ 7...ale,vo febr..sa s nim stretnnem...lebo,on byva 200 kilakov,dalej..je,to kamarat,ano..a uvidim..on,by hlavne asi tu dialku,nexcel...taklto,riesit,ako vo vztahu..nvm,ci ma chapate..
@7 no určite by si všetci vybrali asi ten tvoj 3. bod hanblivosť je raz hanblivosť
já ti neviem fakt poradiť...ak mu to povieš a začne sa ti vyhýbať, je to zlé...
...alebo mu to nevrav ale ho niekam pozvi napr.do kina že nechceš ísť sama časom ti to možno povie on ak sa s tebou bude cítiť fajn ale neručím za úspech
hmmm... ja mam tiez podobny problem. Povedala som si ze pockam ako sa situacia vyvynie, ale ja som velmi netrpezliva, takze tento plan mi zlyhal, mozno tebe vyjde... a nakoniec som sa rozhodla, ze nechcem prist o takeho dobreho kamarata, tak som mu to zacala postupne servirovat... len take narazky, ktore sa stupnovali a mozes sledovat dokedy ti to dovoli, ako na ne reaguje... celkom to funguje... a nakoniec ti to mozno vyjde, drzim palceky
a ete: @10 to je hadam jedno kolko ma rokov, hlavne, ze potrebuje poradit... ak nexes nehaj tak.. alebo fakt daj radu!
ak je naozaj hanblivy a ma ta tiez viac radsej jako ostatne zname....tak isto neutecie...hanblivost to nie je v tom ze by sa bal alebo hanbil s niekym zacat..je v tom, ze nema gule to niekomu povedta.. aspon pisem co ja prezivam)...a ak ho chces, nemas co riesit....lebo on nemusi nazbierat tolko odvahy a pride niekto iny medzi vas BAAAAAAAAAAC mate smolu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
1. povie, ze ok, aj on a rad teba
2. povie, ze ta ma rad iba ako kamosku a tak to aj ostane
3. ak je decko, tak ti povie, ze ta ma rad oba ako kamosku a nasledne sa ti zacne vyhybat
já ti neviem fakt poradiť...ak mu to povieš a začne sa ti vyhýbať, je to zlé...
sak to riskni a bud ziskas alebo nie
a ete:
@10 to je hadam jedno kolko ma rokov, hlavne, ze potrebuje poradit... ak nexes nehaj tak.. alebo fakt daj radu!